|

Yılmaz Vural futbolseverleri korkuttu

3-2 kazanılan Adana Demirspor maçından sonra Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural fenalaştı. Yılmaz Vural'a ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve tecrübeli teknik adam sonrasında ayağa kalktı.

21:04 - 11/03/2020 Çarşamba
Güncelleme: 00:59 - 12/03/2020 Perşembe
Yeni Şafak
3-2 kazanılan Adana Demirspor maçından sonra Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural fenalaştı.
3-2 kazanılan Adana Demirspor maçından sonra Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural fenalaştı.

Adana Demirspor ile Akhisarspor arasında oynanan maçın ardından Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural fenalaşırken, deneyimli teknik adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TFF 1'inci Lig'in 27'nci haftasında bugün oynanan Adana Demirspor - Akhisarspor müsabakasının ardından Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, fenalık geçirdi.

  • Yılmaz Vural etrafındakilere, "Bana tuzlu ayran getirin, bir şeyim kalmaz" derken, kendisine getirilen tuzlu ayranı içtikten sonra düzeldi.

Yılmaz Vural: “Maçı kaybetsem üzülmeyecektim”

Akhisarspor’un Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 3-2 kazandıkları Adana Demirspor maçı sonrası, “Ben bu maçı kaybetsem üzülmeyecektim. Adana Demirspor da benim takımım. Kim ne derse desin bu takımın bir taraftarıyım. Gönül ister ki beraber el ele bir üst lige çıkalım” dedi.


Adana Demirspor’un bir taraftarı olduğunu da vurgulayan Akhisarspor’un Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Ben bu maçı kaybetsem üzülmeyecektim. Adana Demirspor da benim takımım. Kim ne derse desin bu takımın bir taraftarıyım. Çok sevdiğim bir camiadır. Gönül ister ki beraber el ele bir üst lige çıkalım. Çünkü Adana’ya bu yakışır. Onlara da geçmiş olsun diliyorum. Umarım bundan sonra ki maçlarında başarılı olurlar. Bizim buruk sevincimiz var. En azından diğer maçlarını kazanırlarsa onları dışarıdan takip ederiz” ifadelerini kullandı.

#​Yılmaz Vural
#Akhisarspor
4 yıl önce