|

Tatil İçin Aradığınız Huzuru Kıbrıs’ta Bulacaksınız

Kıbrıs; tatil sezonunun uzunluğu, Akdeniz ikliminin mükemmelliği ve huzuruyla tatil seçeneklerinin zirvesinde yer almaktadır.

Yeni Şafak ve
18:01 - 12/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 12:40 - 19/12/2017 Salı
Diğer
Tatil
Tatil
kapsamında nisan ayı başı itibariyle yaz sezonuna merhaba diyen bu güzide bölge, ekim ayı sonuna kadar tatilin tadını çıkarmak isteyenleri ağırlamaktadır. Tüm yaz sezonu boyunca çok hareketli olan tatil bölgesi
Kıbrıs otelleri
ile sorunsuz ve keyifli tatil yapmak isteyen turistlerin gözdesi durumundadır. Adanın köklü tarihinde güzel bir geziye çıkmak, yeşilin ve doğanın kucaklaşması karşısında huzuru bulmak, farklı lezzetler denemek ve lüks eğlence merkezlerinde keyifli zaman geçirmek istiyorsanız mutlaka uçaklı Kıbrıs turları arasından en kısa zamanda seçim yaparak tatile çıkmalısınız öneriyoruz.
Hem Eğlence Hem Huzurun Birlikte Yaşandığı Yer Kıbrıs
Kıbrıs yerli ve yabancı turistleri öncelikle tertemiz doğası ve mükemmel plajları ile karşılamakta ve kucaklamaktadır. Girne’de bulunan Acapulco Plajı, Leşfkoşa’da bulunan Yeşilırmak Plajı ve Gazi Mağusa’da bulunan Glapsides Plajı en çok tercih edilen ve kesinlikle görülmesi gereken plajlardır. Bunların dışında daha az bilinen Karpaz bölgesindeki Altın Kumsal tercihleriniz arasında yer alabilir. Kıbrıs tatil paketleri kapsamında Kıbrıs’a ilk ulaştığınızda sizi karşılayan yer Ercan Havalimanı olacaktır. Girne, Lefkoşa ve Mağusa’ya benzer mesafelerde olan havalimanından tur planınıza göre uygun şehre kolayca geçiş yapabilirsiniz. Başkent Lefkoşa kesinlikle gezilmesi ve görülmesi gereken yerleri içerisinde barındırmaktadır. Barbarlar Müzesi ve merhum Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın mezarı bunlardan bazılarıdır. Ayrıca alışveriş yapabileceğiniz büyük bir çarşısı bulunan Leşkoşa’da Girne Kapısı ve Büyük Han gibi tarihi bölgelerde mevcuttur.
Kıbrıs turları
ile Girne, Gazi Mağusa ve Güzelyurt bölgelerini görebilir ve tarihi dokusunu inceleyebilirsiniz.
Kıbrıs Tatil Paketleri ile Tatili Önceden Planlayın, Rahat Edin

Kıbrıs bölge koşulları sebebiyle hem havadan hem denizden ulaşıma açık bir bölgedir. Deniz ulaşımı ile Mersin Taşucu bölgesinde Kıbrıs’a ulaşılabilmekte. Ancak bu yolculuk hem uzun sürmesi hem de denizin durumuna bağlı olarak çok yorucu olması sebebiyle ziyaretçilere genel olarak hava yoluyla bölgeye ulaşmaları tavsiye edilir. Kıbrıs uçaklı paket seçenekleri kapsamında şirketlerin sunduğu uygun fiyatlı tatil planlarını inceleyebilir ve size en uygun olanı seçebilirsiniz.. Bölgenin turist sirkülasyonu yüksek olması sebebiyle yaz aylarında bilet bulmak oldukça zor olmakta, başkent Lefkoşa’da bulunan Ercan Havalimanı kapasitesinin genişletilmesi için çalışmalar yapılmaktadır. Bu nedenle tatil için Kıbrıs’ı tercih edecekseniz, planlarını netleştirerek önceden rezervasyon yaptırmanız gerekebilir.

#kıbrıs
#tur
#tatil
6 yıl önce
default-profile-img