|

Bilge Adam Avrupa'ya açıldı

Bilge Adam Kurumsal, 25 - 28 Mart tarihleri arasında HP'nin İsveç ve Danimarka'daki iş ortaklarına ProCurve eğitimi vermek amacıyla İsveç'teydi.

Melih Bayram Dede
00:00 - 28/04/2008 Pazartesi
Güncelleme: 23:08 - 28/04/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Bilge Adam Avrupa'ya açıldı
Bilge Adam Avrupa'ya açıldı

HP, İsveç ve Danimarka Yetkili Eğitim Merkezleri iş ortaklarının ProCurve konusunda eğitilmesi için, Kurumsal Eğitimlerde uzmanlaşmış kadrosuyla yurt içi ve yurt dışında pek çok başarılı eğitim organizasyonuna imza atmış olan Bilge Adam Kurumsal'ı tercih etti. İsveç ve Danimarka'da yer alan HP Yetkili Eğitim Merkezlerinden gelen talep ve HP Yurt dışı ofisi ve ProCurve'ün destekleriyle 25 – 28 Mart tarihler arasında İsveç'te düzenlenen eğitim organizasyonunda yer alan Bilge Adam Kurumsal, Nisan ayında da HP'nin Batı Avrupa'daki iş ortaklarına Blade eğitimi verecek.


Kurumların rekabet gücünü artırmak hedefiyle bilgi teknolojileri alanında eğitim, çözüm ve danışmanlık hizmetleri veren Bilge Adam Kurumsal'ın kaliteli eğitimleri Türkiye'den olduğu kadar yurtdışından da talep görüyor. Bugüne kadar bilişimden finansa, sağlıktan eğitime, inşaattan turizme 20 farklı sektörden 300'ü aşkın firmanın 10 bin'in üzerinde personeline bilgi teknolojileri eğitimleri veren ve son olarak ProCurve eğitimleri vermek için İsveç'e giden Bilge Adam Kurumsal, daha önce CISCO'nun Romanya'daki iş ortaklarına dört farklı eğitim vermişti.


Bir Norveçli ve dört İsveçli, beş HP iş ortağının katılımcı olduğu eğitimleri, Bilge Adam'ın CCIE unvanına sahip Network Birim Müdürü Kemal Yıldırım verdi. ProCurve eğitimi kapsamında HP iş ortaklarına, Device Management Security, Network Protection ve Network Access eğitimleri verildi. Bilge Adam Kurumsal ile yapılan iş ortaklığından son derece memnun kalan HP İsveç ve Danimarka Yetkili Eğitim Merkezleri, HP'nin Batı Avrupa'daki tüm iş ortaklarını kapsayan Blade eğitimleri için de Bilge Adam Kurumsal ile el sıkıştı.


16 yıl önce