|

Google Translate tamamen yenilendi

Google’ın ücretsiz olarak sunduğu çeviri hizmeti Google Translate tamamen yenilendi. Diller arası çevirilerde sıralama, daha fazla dosya türü desteği ve daha sağlıklı çeviriler uygulamanın güncel sürümüyle kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Yeni Şafak
10:48 - 30/11/2018 Cuma
Güncelleme: 10:57 - 30/11/2018 Cuma
Yeni Şafak
Google Translate her gün milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.
Google Translate her gün milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.

Google’ın 2006 yılında kullanıma sunduğu Translate uygulaması çeviri için en çok kullanılan program. Google Translate uygulamasının çevirileri bazen anlamsız söz öbekleri gibi görünse de dünya genelinde kabul görüyor.

Teknoloji devi Google tarafından ücretsiz olarak sunulan çeviri hizmeti Google Translate baştan aşağı yenilendi. Çeviri programı artık çok daha kullanışlı hale geldi.


Google Translate yeteneklerini geliştirdi

Google tarafından yapılan açıklamada yeni arayüz tasarımıyla birlikte Google Translate’in daha uyumlu çalışacağı belirtildi.

  • Birden fazla dil konuşan kullanıcılar için çevirileri sıralayabilme özelliği kullanıma açıldı. Yeni arayüzle artık kullanıcılar doc, .docx, .odf, .pdf, .ppt, .pptx, .ps, .rtf, .txt, .xls veya .xlsx türündeki dosyaları Google Translate aracılığıyla desteklenen diller arasında çevirebilecek. Ayrıca örnek cümlelerle anlam daha da iyileştirildi.

Google Translate’in güncel versiyonu yavaş yavaş tüm kullanıcıların hizmetine sunuluyor.

#google
#google translate
#teknoloji
5 yıl önce