|

Samsung Galaxy S9 ve S9+'ın fiyatları belli oldu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemilerini Barcelona’da gerçekleşecek olan MCW etkinliğinde tanıtacağını açıklamıştı. Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleriyle ilgili her gün yeni sızıntılar çıkarken ürünlerin fiyatları da ortaya çıktı.

Yeni Şafak
10:31 - 30/01/2018 Salı
Güncelleme: 10:42 - 30/01/2018 Salı
Diğer
Samsung'un yeni amiral gemilerinin fiyatları belli oldu.
Samsung'un yeni amiral gemilerinin fiyatları belli oldu.

Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy S9 ve S9+ modelleriyle ilgili çoğu şeyi biliyoruz. Ne zaman ve nerede tanıtılacağı, donanım özellikleri, kamerası gibi bir çok özellik sızıntılar sayesinde ortaya çıkmıştı sadece fiyatı hakkında bilgi bulunmuyordu. Bugün itibarıyla Güney Kore’den gelen bilgilerle artık amiral gemisinin fiyatını da öğrenmiş olduk.

  • Amiral gemisi modellerin basın görselleri sızdırılmıştı şimdi de fiyatları ortaya çıktı. Güney Kore kaynaklı haberlerde iki ürün üretildiği ülkedeki fiyatlar şöyle; Galaxy S9 için 950 bin won (887dolar) ve S9+ için 990 bin won (920 dolar) olacak. Bu rakamlar sadece Güney Kore için geçerli.

Geçen yıl piyasaya sürülen Galaxy S8 ilk çıktığında 935 bin won gibi bir fiyatla satılmıştı. Samsung’un fiyatlandırma politikası ürünleri Güney Kore dışında daha ucuza satmak üzere kurulduğu için Galaxy S9’un ortalama 800 dolar, S9+’ın ise 900 dolar gibi bir fiyatla piyasaya çıkacağı düşünülebilir.


Ürünler 25 Şubat tarihinde tanıtıldıktan 5 gün sonra, 2 Mart tarihinde Güney Kore için ön siparişe açılacak. Samsung’un yeni amiral gemilerinin ülkemize ne zaman geleceği şu anlık bilinmiyor.

#Samsung
#Galaxy S9
#Amiral gemi
6 yıl önce