CHP'den istifa eden Haluk Bozdoğan
Hüseyin Berk
18:46, 15/01/2024, PazartesiG: Güncelleme: 19:01, 15/01/2024, Pazartesi

CHP'li Haluk Bozdoğan CHP'li vekillerin akçeli rant işlerini anlattı: Halk TV ile zorla sözleşme imzalattılar

CHP'den kendisine söz verilmesine rağmen aday gösterilmeyen ve bu nedenle partisinden istifa eden Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, partisindeki kirli işleri anlattı. Ali Mahir Başarır ve Veli Ağbaba'yı hedef alan Bozdoğan, "Bu iki milletvekilinin Mersin'deki rantlarını herkes biliyor. CHP'lilerin hepsi biliyor. Bana Halk TV ile zorla sözleşme imzalatmaya çalıştılar" diye konuştu.

Önümüzdeki yerel seçimde yeniden aday gösterilmeyen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, partisi CHP'den istifa etmişti. İstifa kararını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Bozdoğan, parti yönetimini yerden yere vurmuştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in CHP'yi tüm ülkeye rezil ettiğini ifade eden Bozdoğan,
"Hiçbir bölge milletvekilinin fikrini almayarak 'tek adamcılık' oynayıp Tarsus'un ve dolayısı ile Mersin'in kaderiyle oynadığı, bu şartlarda 1 kişinin yaptığı atamaların kabul edilemeyeceği gerçeklerine itiraz ederek, göz bebeğim CHP'den istifa ediyorum.
" demişti.
Bozdoğan, aday belirleme sürecinde Özel ile konuştuğunu ve kendisine,
"Sayın Başkanımız ‘Adayımız sensin, git çalış’ ded
i" yönelik ifadeler kullandığını da söylemişti.

CHP'li Bozdoğan CHP'li vekillerin akçeli rant işlerini anlattı: Halk TV ile zorla sözleşme imzalattılar

CHP'den kendisine söz verilmesine rağmen aday gösterilmeyen ve bu nedenle partisinden istifa eden Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, partisindeki kirli işleri anlattı.

Enver Aysever'in YouTube yayınına konuk olan Bozdoğan, CHP milletvekilleri Ali Mahir Başarır ve Veli Ağbaba'yı hedef aldı.

"Mahir Bey, parayla anket yaptırıp ona göre aday belirliyor
.
Bu iki milletvekilinin Mersin'deki rantlarını herkes biliyor."
diyen Bozdoğan,
"CHP'lilerin hepsi biliyor. Bana Halk TV ile zorla sözleşme imzalatmaya çalıştılar. Siz neden Halk TV’den neden zorla benle bu sözleşmeyi yapmaya çalışırsınız."
diye konuştu.


Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026