Neslihan Altun
22:00, 20/01/2025, Pazartesi

Engelli kızı için İBB’ye defalarca başvurdu ama sonuç alamadı

Muhabir serisinin bu bölümünde Özge isimli özel bir kızı olan İsmail ve Songül Güleç çifti, kızlarının sağlığı için İBB’ye karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. İBB Engelliler Şube Müdürlüğü’ne bağlı ÖZGEM’deki havuzun kapatılması belli başlı engelleri olan Özge Güleç için bir engel daha oluşturuyor. Çünkü Özge’nin, engelinin gerilemesi için, ‘tadilat’ gerekçesiyle 15 aydır kapalı olan havuza ihtiyacı var. İsmail ve Songül Güleç çifti, kullandıkları zaman bile hoş karşılanmadıklarını söyledikleri ÖZGEM’deki havuzun açılması için İBB’ye defalarca başvurduklarını ama bir sonuç alamadıklarını Yeni Şafak’a anlattı.

Başlıklar :EngelliİBBÖZGEM
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026