’Senin gırtlağını keserim’ diyerek gasp etti
14:25, 18/11/2015, ÇarşambaG: Güncelleme: 11:26, 29/03/2017, Çarşamba

’Senin gırtlağını keserim’ diyerek gasp etti

Suriyeli genç bıçak zoruyla gasp edildi.İzmir'in Bornova ilçesinde bir işyerine giren şahıs, Suriye uyruklu 16 yaşındaki genci bıçak zoruyla gasp etti. Gencin 2 bin 800 lirasını alan gaspçının "Senin gırtlağını keserim" tehditleri savurduğu duyuldu. Bu sırada arkadaşının ise gaspçıya engel olmaya çalıştığı görüldü.Kasadaki Suriyeliyi dövüp paraları alan gaspçı ile arkadaşı kaçarken, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şahısları kısa süre içinde yakaladı. Bıçaklı gaspçı tutuklanırken, arkadaşı serbest bırakıldı.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026