|

WhatsApp neden çöktü? İşte yapılan resmi açıklama

WhatsApp dün akşam saatlerinde çöktü ve mesajlar iletilmedi. Dünya çapında yaşanan kesintinin ardından kullanıcılar sosyal medya üzerinden bu sorunu dile getirdiler. WhatsApp’ın ise neden çöktüğü oldukça fazla merak ediliyordu. Yapılan resmi açıklamayla birlikte WhatsApp’ın neden çöktüğü açıklandı.

Yeni Şafak
10:59 - 4/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:01 - 4/05/2017 Perşembe
Diğer
WhatsApp neden çöktü?
WhatsApp neden çöktü?

WhatsApp’ın neden çöktüğü açıklandı. Dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi uygulamalarından biri olan WhatsApp’ta dün akşam kısa bir süreliğine kesinti meydana geldi. Kesintiyle birlikte WhatsApp, en çok konuşulanlar arasına girdi. Kullanıcılar ise WhatsApp’ın neden çöktüğünü merak ediyordu. WhatsApp cephesinden ise konuyla ilgili resmi açıklama geldi…

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a dün akşam saatlerinde erişimin kesilmesi, dünya çapında milyonlarca insanın dikkatini ve tepkisini çekti. Bildiğimiz üzere WhatsApp kullanıcıları her gün uygulama üzerinden milyarlarca kısa mesaj, fotoğraf, video ve GIF paylaşıyor. Dünya çapında yaklaşık 2 saat erişimin kesilmesi haliyle büyük bir sıkıntıya neden oldu.

Konuyla alakalı WhatsApp sözcüsünden ilk açıklama geldi. Çökmeyle alakalı detaya girmeyen sözcü kullanıcılardan özür diledi:

Diğer taraftan kesintinin ardından iOS cihazlara flaş bir güncelleme gelmesi de dikkatlerden kaçmadı. WhatsApp 2.17.22 güncellemesi App Store’dan indirilebiliyor.


#BTK
#WhatsApp
#WhatsApp neden çöktü?
7 yıl önce