|
Şansal"ı anlamak!

En başında söylemeliyim: Şansal''ı da ''yancı''sını da sevmem. Geçen hafta sergiledikleri tiyatro oyununda bu ikiliden ağzı bozuk olanı Trabzonspor''u ve özel olarak da Albayrak''ı eleştirirken buz gibi ofsaytı sanal oyunlarla gizlemişler. Gerçek görüntüyle yalan konuşulmuyor demek ki, sanal yöntemlere başvurmuşlar. Kelle yorumcudan bıktık, kahveden canlı yayından bıktık diyoruz ama ne yapalım, görüntüler onlarda!

Sonra tahkim kurulu kararını eleştiren başkan da bitirim ikiliye, ''sahibinize göre tavır almayın!'' şeklinde bir uyarıda bulunmuş. ''Yayın ihalesinde daha büyük gelirler söz konusuysa değerlendirmek işimize gelir'' demiş. Ayaklarına basmış bariz! Trabzonspor başkanı daha çok kazandığı bir yayın imkanı varsa onu talep eder, bundan normal şey yok!

En son da Şansal köşesinden bir denge operasyonu yürütmeyi denemiş! Hem ''yancı''sını savunacak hem patronunu.. fakat Trabzopnspor camiasını överek ayırmalı, oyuncularını ''Pele'' yapmalı, camiadan birkaç başkana selam çakmalı sonra mevcut başkana giydirmeli. Öyle ya, camiayı karşısına alırsa neler olabileceğini az çok kestiriyor, denge bu işte!

Süreci böylece anlatmamın sebebi Şansal''ı anlamaya çalışmam!

Sen programında ağzı bozuk ''yancı''nı Trabzonspor aleyhine konuşturuyorsun. Sonra sana bu mesele hatırlatıldığında da işleri bozulanın üstünüze geldiğinden dem vuruyorsun.

''Yancı''nı savunmanı anlıyorum, katlanıyorsun.

Patronunu savunmanı anlıyorum, hatta saygı da duyuyorum.

Şu Trabzonspor''u övdüğün yerleri anlamadım.

Buna aldanacağımızı cidden düşünmedin, değil mi?

Bizi o kadar da hafife almadın, değil mi?

Aslında bizi ne kadar sevdiğini anlatırken üçten fazla cümle kuramadığını artık sen de fark ettin, değil mi?

Bu şehir senin yardımınla değil ve hatta ''yancı''nın engellerine rağmen futbola damgasını vurmuştur, biliyorsun değil mi?

Yoksa düzeysiz sohbetinizin bir yerinde bu şehirden destursuz bahsederken yüzün kızarmazdı! Acaba ''yancı''nın engin kültür düzeyi de seni etkiliyor olabilir mi sevgili Şansal?

Tehdit ve hakaret barındıran yazında pek çok soru sormuşsun.

Maç görüntülerinin kendi kanalında olmadığı günlerin Şansal''ını da biliyoruz biz, o günlerde kimlere nasıl saldırdığını da.

Ama bir kaç soru da ben sormak isterim sana:

Önünde ceket iliklediğin başkan sayısını tam vermemişsin, merak ettik!

Bir de şu Fenerbahçe stadında kabloların kesilmişti sahi, ne oldu o iş?

Ben paradan anlamam ama diğer teklifle halen yürüyen sistem arasında yaklaşık 70 milyon liralık bir fark varmış. Bu para şu anda nerede acaba?

Önündeki alengirli ekrana o kadar para harcamış olamazsın, değil mi Şansal?

17 yıl önce
Şansal"ı anlamak!
Her şey yalanmış…
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?
Irak: Kurtların sessizliği…
Direniş meşrudur, tükür kardeşim