|
Bana göre yanlışlar

Futbol Milli Takımımızın kaderi midir nedir? Her önemli turnuvadan önce başındaki teknik adamı "EMANET" olarak göndeririz ve hüsranla evimize döneriz. Dün Fatih Terim, bugün Mustafa Denizli...

Fatih Hoca yıllarca Piontek''le birlikte çalıştı, daha doğrusu doktora yaptı. Piontek gidince bayrağı devraldı. Başarılı olmak için elinden geleni yaptı. Ve Milli Takımımızı Avrupa''ya taşıdı. Öyle sevinmiştik ki, Fatih Terim bu takımı istediğimiz, özlediğimiz yere taşıyacak diye..

Peki ne oldu?

Galatasaray, eski kaptanını bu kez teknik kaptan olarak Florya''ya götürmek için kolları sıvadı. Başardı da. Ortada bir sorun vardı. Fatih Terim, Avrupa''ya Milli Takım Teknik Direktörü olarak gidecek ama, futbolcularına Galatasaray''ın hocası şeklinde görünecek. İşte, yanlış burada başladı.

Disiplin gitti, huzur bitti.

Neticede ise gol atamadan Yeşilköy Havaalanı''na dönüş.

Bugün aynı senaryoyu oynuyoruz Mustafa Denizli hoca ile.

Yanlış kardeşim, yanlış... Milli Takımımız inşallah iyi neticeler alır da, hep birlikte seviniriz. Ama Ümit Millilerimiz sinyal verdi. "Karamsarsın" demeyin, bu bir gerçek. Ve Avrupa Şampiyonası''na giderken, Federasyon-Bakanlık ve olumsuz yazılara ne buyurulur?

Bu şartlarda iyi şeyler beklemek "BANA GÖRE" hayal olur.

İnşallah yanılan ben olurum...

24 yıl önce
Bana göre yanlışlar
Doğru insana yanlış yapmak
Selefîlik, tasavvuf ve Protestanlaşma tehlikesi (3)
İmam hatip okulları hakkında
Tek kişilik şov, Mansur Yavaş
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…