|
Sezer"in futbolu!

Fenerbahçe önce Limassol, sonra Orduspor maçlarını iyi futbol oynayarak kazandı. Sadece galibiyet değil, oynanan oyun herkesi memnun etti. Bunda bir çok etken var. Bir kere Portekizli Meireles bu takım için ne kadar önemli futbolcu olduğunu gösterdi. Ayrıca Joseph Yobo''nun defans için bir mihenk taşı olduğu da ortada.

Bursaspor ve Antalyaspor maçlarında Meireles, Yobo oynasa o maçların sonuçları farklı olabilirdi. Orduspor maçının sonlarına doğru hem Meireles hem de Kuyt bayağı yoruldular. Aykut hoca Meireles''i takımdan çıkardı, halbuki çok yorulan Dirk Kuyt''ı da çıkarmalıydı.

Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve olağanüstü Sow''u da unutmamak lazım. Ama esas parantezi Fenerbahçe'' ye dönüş yapan Sezer için açalım. Sezer çok klas ve zeki bir futbolcu. Bunu oynadığı maçlarda gösteriyordu.

Orduspor maçının ikinci yarısında oyuna girdi ve harika oynadı. Çok da güzel bir gol attı. Bundan sonra ilk 11''de Christian''ın oynadığı mevkiye geçecektir. Hırslı, hızlı ve çabuk düşünen bir futbolcu Sezer.

Fenerbahçe ve Türk futbolu için hayırlı olsun.

Beşiktaş iyi mücadele ediyor!

Beşiktaş, Bursaspor maçında iyi mücadele etti. Keza Bursaspor da öyle. Kartal dar kadrosuyla müthiş işler yapıyor. Asla pes etmiyor. Ligin iyi takımlarından Bursaspor"la korakor mücadele etti.

Belli ki Beşiktaş bu sene mücadelenin en iyi örneklerini gösterecek. Ligi kaçıncı bitireceği önemli değil. Fernandes ayağında top varken müthiş oynuyor. Beşiktaşlı oyuncular da Fernandes her şeyi yapar diye risk almıyor.

Beşiktaş 2013-14 sezonun da çok iyi olacaktır. Bu sene bir nevi prova gibi geçiyor. Gerçi bu sene üç ya da dört maç üst üste kazansalar iyi bir seri yakalayabilirler. Bu kadroyla sonuçların böyle olması normal. Samet Hocanın yapması gereken tek şey futbolcularını sorumluluk alma konusunda ikna etmek.

Trabzon zorlanıyor

Ligin en zayıf takımı Akhisar Belediyespor. Ne kademe anlayışları var ne oyun kurguları. Dolayısıyla Trabzonspor ile Akhisar Belediye yan yana koyduğun zaman arada uçurum var.

Trabzonspor 2-0 öne geçti ama gene zorlandı. Bordo-mavilliler yepyeni bir kadro denedi. Savunmanın önünde Zokora oynuyordu. En önde oynayan Janko ile Halil kadrodaydı. Yepyeni bir anlayışla bu kadronun bir şey yapması çok zor.

Trabzonspor 2-0 öndeyken bile Akhisar Belediye ikinci yarı daha etkindi. Bunu gören Şenol Hoca, Halil"i çıkardı. Trabzon"un bu oyun anlayışıyla işi zor.

Takıma mutlaka iki ya da üç transfer şart!

11 yıl önce
Sezer"in futbolu!
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm
Seçim bitsin, önümüze bakalım!
Yerel seçime ramak kala: DEM, Yeniden Refah ve İYİ Parti