|
Benden söylemesi...
Goran Bregoviç'in muhteşem müzikleriyle takımını karşılayan Yugoslav taraftarlar yarı finalist olmanın tadını çıkardılar maç boyunca.Yugoslavya-Letonya maçı baştan sona Yugoslavlar'ın üstünlüğüyle geçti. Şampiyona daha başlamadan favori takımlar arasında gösterilen Letonya ise tutuk, pres yapamayan, aceleci oyununun bedelini ağır ödedi. Yugoslavya- Letonya maçı sonrası yapılan basın toplantısında Yugoslav Coach Pesiç, takımının çok iyi oynadığını ve maça harika bir konsantrasyonla başladıklarını söyledi.

Antalya'dan beri günde iki idmanla hazırlandıklarını ve bunun karşılığını fark atarak aldıklarını da belirtirken mağrur ifadesi yüzünden okunuyordu.Yugoslav Drobnjak dün gecenin kendileri için rahat geçtiğini ve her rakibin Yugoslavya karşısında panik yaşadığını da ekledi.

Rusya-İspanya maçı ise ilk maçın aksine her iki takımında gergin ve hızlı oyunuyla zevk verdi. Çok iyi savunma ve pres nedeniyle ilk 5 dakika futbol maçı skoru gibi geçildi: 2-2.Maç boyunca aynı disiplin sürdü ve skorer Krilenko'yu hiç oynatmayan İspanya 62-55 gibi düşük bir skordan yarı finalist olarak çıktı. Bana göre dünkü Yugoslavya, dünkü İspanya'yı rahat geçer ve finalde rakibimiz olur. İstatistiklerime göre ise sağ taraftaki banch'i alırsak kupayı da alırız. Çünkü Abdi İpekçi'de o banch'i alanlar hep kazandı. Benden söylemesi...
#Goran Bregoviç
#Rusya-İspanya
#Yugoslavya-Letonya
#Yugoslav Coach Pesiç
23 yıl önce
Benden söylemesi...
Ölmek
Zevkler ve renkler... Olsa da tartışmasak!
İkiyüzlü dünyanın 200 günü
Garson nereye baksın?
İnsafsız takas!