|
Hainleri fena vurdular

Allah biliyor maçı Real Madrid kazansın diye dua ettim. Tıpkı çoğu sarı-lacivertli gibi. Yani tamam Avrupa''da adımızı duyuruyor, Türkiye için çok önemli, Şampiyonlar Ligine üç takım girecek...

İyi de bizim sonumuz ne olacak?

Real Madrid fena takım değil, "asrın takımı" diyorlarmış. Bizim spor müdürü "Bu kez çuvalladık, 5 atıp giderler" de deyince içim rahatladı. Artık birinin bu işe bir son vermesi gerekiyordu. Bu "biri" de Real Madrid''den başkası olamazdı. İlk yarı sonunda tamam dedim, yırttık. Adalet yerini buldu. Çıkıp biri yensin bu takımı, bu iş burada kapansın, kendi ligimize dönelim. Ezeli rakibimizin haline bakın, Real Madrid''i de yenecek değil ya? Figo, Raul, Roberto Carlos var karşılarında, öyle değil mi? (Biz de Adana''yı yendik diye sevinelim. Kadere bak...)

Herşey bizi çıldırtacak şekilde gelişti ikinci yarıda, gözlerime inanamadım.

Nasıl yani? 3-2 mi oldu? Yok canım daha da neler?

Ne bitmez çilemiz varmış öyle.

Maçtan önce müdürümüze "Atları da vururlar" şeklinde bir başlık önerdim. "Fena değil ama sonucu bekleyelim önce" dedi. Yılların spor adamı ya, bir bildiği varmış meğer.

Atları vuramadılar.

İlk yarı sonunda benim gibi haince sevinenleri vurdular. NOT: Real Madrid''i yenmiş olan Türk takımının adı yine haince ve "bilerek" kullanılmamıştır!..

Jardel nereye?

Süper bomba Jardel (biz Fenerliler ona böyle diyoruz) "Transfer olacağım zaman Avrupa''nın en büyüğünü, UEFA şampiyonunu seçtim. Bundan sonra yine Avrupa''nın en büyük takımlarından birine gideceğim" diyor.

Jardel''ciğim, senin Porto''dan geldiğin belli de, nereye gideceğin daha belli değil. Büyük takım bırakmadınız ki. Sen muhtemelen, elediğiniz ve senin filelerini havalandırdığın bir takıma gidebilirsin ancak.

Nouma gitsin de, kim gelsin?

Önceleri yeri göğü inlettiler, başkanları Süleyman Seba için. Sonra yıllar geçti, Ahmet Dursun''la tanıştılar. Ahmet''in soyadı kafiye için pek uygundu ama başkanlarını bir kalemde siliverdiler.

"Ahmet dursun, Seba gitsin".

Kader karşılarına Nouma''yı çıkardı, pek de umutlandılar "kara kartal"larıyla. Nouma biraz hırçındı! gerçi ama gol de atıyordu. Ne burunlarından kıl aldırdılar, ne de Nouma''yı yerdiler.

"Nouma bizi de diskoya götür".

Gel gör ki, ne Nouma''dan ne de yeni yönetimden memnun kaldılar. Taraftar eski melodiye yeni beste yaptı bu kez.

"Nouma gitsin, Seba dönsün, Ahmet ne olsun?".

post-it

Galatasaray''ın yenildiğinden emin olmak için 90 dakikanın bittiğinden emin olun.

23 yıl önce
Hainleri fena vurdular
İngilizlerin rolünü anlayamazsak, hiçbir sorunu çözemeyiz!
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?
Irak: Kurtların sessizliği…
Direniş meşrudur, tükür kardeşim