|
'Teröre son, Fener'e Edison"
Avrupa mağduru ve mağlubu Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de şöyle dört dörtlük bir futbol oynamasını kimse beklemiyordu zaten. Tek istenen zevkli bir oyun, bir-iki pozisyon, olursa da bir-iki goldü.

Maça F.Bahçe bence ideal onbiriyle başladı. G.Saray ise her zaman bildiğimiz G.Saray değildi.

İlk 20 dakika topun havada kafadan kafaya dolaşmasıyla geçti. Tek bir pozisyon, seyirciyi ayağa kaldıracak paslaşma bile olmadı.

Galatasaray, ilk yarı şöyle bir görüntü verdi: "Hasan Şaş koştu, Bülent Akın top kaybetti, Sergen ortaladı, Bülent Akın top kaybetti, Kaptan Bülent ortaladı ve Bülent Akın yine top kaybetti..."

F.Bahçe'de ise durum çok parlak olmasa da pres yapanlar, topu ayağa indirenler ve savaşanlar vardı.

Fenerbahçe, kendi seyircisini bile şaşırttı zaman zaman. 20 ve 40. dakikalarda futbolcuların durduk yere didişmeleri seyirciyi oldukça olumsuz etkiledi. Sahaya birbirlerinin formalarını giyen çocuklarla çıkan bu iki büyük takımın seyircisi fair-play anlayışından bir hayli uzaktı.

Maçın ilginç olaylarından biri de saha kenarına açılmış bir bez afişti. "Teröre son, Fener'e Edison" yazıyordu afişte ve Barcelona maçının karanlığı ile açıkça dalga geçiyordu ultraslanlar.

İlk yarı boyunca artık taraftarı bile güldüren hatalar yapan Bülent Akın, taraftarını kahkahaya boğan tek hareketini yaptı ve takımının ilk golünü kaydetti.

Hızlı ve atak oyunuyla kendi seyircisini bile şaşırtan F.Bahçe ne yazık ki kendine güvenini ikinci yarı soyunma odasında unutmuştu.
#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Derbi
٪d سنوات قبل
'Teröre son, Fener'e Edison"
Bağzı ittifaklar, bağzı sessizlikler
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü