|
Yürüyün çocuklar...
Finale doğru koşarken artık rakiplerin de eskisinden dişli olacağı belliydi. Maçın ta başında oldukça hızlı bir tempoyla oyuna başlayan taraf Hırvatistan oldu. Millilerin daha ağır kalan oyunu baştan olumsuz sinyaller vermeye başlamıştı.

İlk periyodu 9 sayı geride kapattık. İkinci periyotta oyuncuların skor üretmekte hayli zorlandığı görüldü. Ribauntlardaki yetersizliğimize ardı ardına kaçan basketler eklendi.

Her biri Avrupa'nın en büyük kulüplerinde oynayan Hırvatlar'ın ise salladıkları basket oldu.

İlk yarıyı 44-28 yenik kapattık. Bu arada ilk devre boyunca bizi çeyrek finale taşıyan maçta 35 sayı atan İbrahim'in ilk yarıda 2 sayıyla oynadığını ve en skorer oyuncunun 6 sayı ile Mirsad, Harun ve Hüseyin olduğunu hatırlatalım.

Ve sahaya inanç çıkıyor... ve sahaya hırs çıkıyor... ve sahaya nihayet 12 DEV ADAM çıkıyor...

3. periyotta maç bitti gibi gözüktü fark 20'lere çıkınca. Bir de baktık pres, baskı, doğru oyun sonucu değiştiriyor. Bir de baktık fark kapanıyor ve Milliler farkı kapattıkça devleşiyor.

İnanılmaz bir son periyot yaşadık Abdi İpekçi'de. Karşılıklı basketler, bizim çocukların bitmeyen enerjisi ve oyun berabere tamamlanıyor. 5 dakika uzatma var. 5 tane 60 saniye. Geçmek bilmeyen uzatma dakikaları. Maç bitiyor, sahada gözyaşı var. Ellerimiz kızardı alkışlamaktan.

Yürüyün çocuklar...
#A Milli Basketbol Takımı
#12 Dev Adam
#Hırvatlar
23 yıl önce
Yürüyün çocuklar...
Razı değilim
Seçimi bırak sahaya odaklan
İsrail yalnızlaşırken Starbucks’ın açıklayamadığı gerçek
Sîdî Ukbe Ulucamii Müslüman Batı dünyasındaki dini yapılarının atasıdır
Randevu sistemi, kamu iletişimi ve ötesi