|
Gönüllerin şampiyonu

Milli takım ile birlikte Belgrad''ta final oynamayı çok istemiştik ama hakemler buna izin vermemişti. Bu heyecanı Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası''nda Vakıfbank Türk Telekom ile Katar''da yaşadık. Ama bu kez de finalde kaybettik. Şampiyona öncesi hazırlanmak için çok zamanı olmayan Vakıfbank ekibi elinden geleni yaptı. Avrupa 3. olan Milli takımımızdan kadrosunda 6 oyuncu (Gözde, Gizem, Ergül, Bahar, Güldeniz, Özge) bulunduran VakıfBank Türk Telekom''un bir arada çok az zaman içinde çalışıp final oynaması bence başarı. Bize final heyecanı yaşatan kızlarımızı, başta takım kaptanı Gözde Sonsırma olmak üzere gönülden kutluyorum.

VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan''ı ülke voleyboluna yaptıkları katkı için tebrik ediyorum. Özellikle Vakıfbank yönetimini ayakta alkışlıyoruz. 25 yıldır Türk voleyboluna destek veriyorlar. Milli Takıma sponsor olarak başarılarında pay sahibi oldular. Geleceğimiz Yıldız Millilerin Dünya şampiyonu olmasında Voleybol Federasyonundan sonra yine Vakıfbank adı var.

Ülke sporumuzda sponsorluk müessesesinin ne kadar önemli olduğunu gösteren en güzel örnektir Vakıfbank.

İlk kez geçen yıl düzenlenen organizasyonun ilk şampiyonu Fenerbahçe Acıbadem olmuştu. Bu sene de finalde kaybettik. Mücadelemizle gönüllerin şampiyonu olduk.

Vakıfbank Türk Telekom''u ligimizde Fenerbahçe Üniversial, Eczacıbaşı VitrA ve Galatasaray Medical Park gibi güçlü takımlar bekliyor. Ayrıca Avrupa Şampiyonası! Sponsorlarla daha güçlü takımlarımız ve kaliteli bir ligimiz var.

Olimpiyat hayalimiz

Avrupa Şampiyonasında iki kez yendiğimiz İtalya''nın bizim yerimize Wild card alıp Dünya Kupası''na gönderilmesiyle şok olmuştuk.

“Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil. Çektiğim âlâmı (elemleri) bir ben bir de Allah bilir” Fuzuli şiirinde haksızlığı böyle dile getirmiş. Uluslararası Voleybol Federasyonları Birliği''nin (FIVB) wild card seçiminde masa başı oyunlara kurban gittiğimiz şüphesi oldukça yüksek. Voleybola bu kadar yatırım yapan, seyir zevki yüksek kalitede bir oyun sergileyen, Avrupa''nın yükselen değeri Türkiye''nin Dünya Kupasına gönderilmemesi düşündürücü.

Vakıfbank gibi sponsorların desteği devam ettikçe gelecekte Türkiye''den “Voleybolda köklü bir tarihe sahip” diye bahsedecekler. Bu destekle mayıs ayındaki elemelerden başarıyla çıkacağımıza, olmadı kıta elemelerinden olimpiyatlara adım atacağımıza inancım sonsuz. Takım sporlarında bugüne kadar olimpiyatlarda yokuz. İnşallah Türkiye, 2012 Londra Olimpiyatları''nda bu özlemi voleybol ile giderebilir.

13 yıl önce
Gönüllerin şampiyonu
Ne harika bir dünya!
Şiddet yönetimi ve etnik milliyetçilik: Kürt sorunu mu dediniz?
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar