|
Ayıp temizlendi

Dünya yıldız oyuncularından Elena Dementıeva''ya 160 bin dolarlık ödülün geç ödenmesi ile ilgili sorular sorup, arkasından bu konunun aydınlatılması için araştırmalar yaptık.

Demetıeva, ödeme şekline kırıldığını ama hala İstanbul aşığı olduğunu belirtiyor. Doğrusu bugünkü yönetimdekiler asli olarak kusurlu görünmüyor ve bazıları da belgelerle bunu ispatlayabiliyorlar.

Ortada bir ayıp var, bu konuda herkes mutabık fakat sahibi yok. Herkes doğal olarak hatayı üstüne almıyor. Konuyu gündeme getirerek ayıbı işleyenlerin akıbetini görebildik. Sevindirici olan ise ayıbı işleyenler cezalandırılmışlar, ya görevde değiller ya da çok pasif görevlere kaydırılmışlar. Bugün, Ayda Uluç federasyonu yeni seçildiği için önümüzdeki yıllar çalışma programında bu tür yanlışlıklara müsaade etmeyecek, daha şeffaf ve özellikle iletişime açık bir yönetim şekli izleyeceklerinin önemini altını çizerek belirtiyor.

Garanti Koza ve Başkan Şükrü İlkel, tenise kimsenin dönüp bakmadığı yıllarda birçok büyük şirketin aksine ticari kaygıyı bir kenara bırakarak Türk tenisi için ellerini taşın altına soktuklarını, Maria Sharapova gibi dünya devlerini İstanbul''a getirdiklerini ve spora hizmetlerinin devam edeceğini belirtiyor. Uluslararası Organizasyonlar Baş Koordinatörü Mehmet Atalay''ın Türk tenisi ve sporu için her türlü maddi ve manevi desteği her zaman verdiğini biliyoruz.

2011-2013 WTA (Championships) Sezon Sonu Şampiyonası''nın Türkiye''ye getirilmesinde çok büyük katkıları ve imzası bulunan Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ise Türk tenisi ve sporu için her zaman maddi ve manevi destek vereceklerini fakat hata yapılmamasını, yapılırsa da federasyonu muhatap alacağını belirtiyor. İlgili kurumlarda ayıbı işleyenler devre dışı kaldığına göre, yazdıklarımıza da her kurum cevap verdiğine göre; Türk tenisi ve sporu için büyük bir gelişmedir. Kurumlar yeni ekipleriyle şeffaf ve koordineli olarak hep beraber önümüzdeki Sezon Sonu Şampiyonası''na (Championships) Türkiye''yi tüm dünyada çok iyi tanıtacak şekilde hazırlanmalıdır.

14 yıl önce
Ayıp temizlendi
Obama"dan Baykal"a “imkansız ittifak”
​ Anadolu ruhunu, keşfedilmemiş kıta’yı keşif yolculuğu... ​
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı