|
Güvenilir Güvener

Sevgili kardeşim Metin Kazancıoğlu''nun ani ayrılışından sonra Genel Sekreterlik görevi, çok yerinde bir kararla değerli dostum Ahmet Güvener''e verildi. Hiç kimse ile çatışmadan, gelen ve gidenlerle medeni ilişkilerini daima ayni düzeyde sürdüren, futbolumuzun bu efendi ve herkes tarafından sevilen, adam gibi adam olan emektarına güle güle derken, sevgili Ahmet''e de en içten duygularımızla hoş geldin diyoruz!..

Herkesin gönlünde bir arslan yattığı gibi doğal olarak Güvener''in de kalbinde güzide bir kulübümüz yer alıyor. Aslında bu, futbol dünyasının olmazsa olmazı!.. Bu mekanda yer almak istiyen herkesin tek vazgeçilmezi!.. Önemli olan, görevin, gönülde yatan şemsiyenin kılıfından sıyrılarak icra edilmesi!.. Kimse ve özellikle Galatasaray taraftarları sevgili Ahmet''den gönül arslanı yönünde karar veya kararlar beklemesin!. O, geçmişte olduğu gibi bu kez de sarı kırmızılı kaşkolunu gardorobunun bir köşesinde sade bir taraftar huviyetine kavuşana kadar itina ile saklıyacaktır!.. Şimdi, sakın bana kimse nasıl bu kadar emin olabilirsin gibi garip bir soruyu sormaya kalkışmasın..

Zatı muhteremlere, Futbol Federasyonunda birlikte çalıştığımız dönemlerde, sevgili arkadaşımın tarafsızlığını gösteren sayısız kanıtları rahatlıkla sunabilirim!..

Güvenilir dostumuzun, muhteşem İngilizcesi, araştırmacı kişiliği ve futbol lisanına olan benzersiz hakimiyeti ile Türkiye Futbol Federasyonuna yepyeni bir ivme kazandıracağından hiç kuşkumuz yok!.. Ancak Güvenir kardeşimizin, tüm bu güzel meziyetleri yanıda maalesef, ivedilikle onarması gereken zayıf bir yanı da var.. Haksız eleştirilere müthiş tepki gösterirken istemeden de olsa karşısındakileri kırıp geçirince haksız konumuna gelebiliyor!.. Hal böyle iken ve de ne yaparsan yap ne İsa''ya ne de Musa''ya yaranabilirsin deyiminin geçerli olduğu ülkemizde, özellikle Federasyonun Genel sekreterliği makamında, soğukkanlılığı korumak en başta gereken vasıf!..

Umarım sevgili Ahmet Güvener, böyle bir açmazın içine düşüp, hatalı ve zamansız bir ayrılıkla, bizleri, futbolumuza yapacağı yararlı hizmetlerden mahrum bırakmaz!..

Tekrar hoş geldin Ahmet!..

15 yıl önce
Güvenilir Güvener
X’e kısıtlama an meselesi
Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek
Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti
Bir bu eksikti...
IBAN veren esnafın katli vacip mi?