|
Serhat ders verdi

Serhat Uluoren yine yapacağını yaptı!. Kanaltürk''teki spor programında, günlerdir kamuoyunu meşgul eden ve tek taraflı olarak Cemal Aydın''ı mahkum haline getiren olaya her yönü ile açıklama getirerek hepimize ışık tuttu ve bizleri aydınlattı.. Vurun abalıya misali Ankaragücü başkanı sayın Aydın''a çamur atanlar bu programı izleyip başkanın açıklamalarını duyunca acaba şimdi ne diyecekler?.. Doğrusu çok ama çok merak ediyoruz!..

Burada biz Cemal Aydın''ın avukatlığına soyunacak değiliz... Ayrıca bir merhabalaşmaktan başka kendisi ile de bir tanışıklığımız olmadı... Ancak lütfen olaya biraz insaf duyguları ile bakalım... Türk futboluna yıllarca hizmet etmiş bir insanı, Türkcel Süper Ligi''nde oynayan tarihi bir kulübün başkanını, olayı kendi ağzından detayları ile öğrenmeden nasıl ceza kuruluna sevk edersiniz?.. Hem de sayın Aydın''ın telefonda değil, karşılıklı görüşmede her şeyi size anlatacağım söylemine rağmen!..

Aynı görüşme talebi Cemal Aydın''dan değil de mesela büyük kulüplerden birinin başkanından gelse, acaba onlardan birini de kendisini dinleme zahmetine katlanmadan ceza kuruluna sevk eder miydiniz?.. Hiç ama hiç zannetmiyorum!.. Teşebbüs etmeyi bile düşünemezdiniz!..

Müsabakanın hakemini aramak doğru olmayabilir.. Hareketin kurallara aykırı kısmı da elbette yönetmenlikleri uygulamada görevinizi yapacaksınız... Ama usul nezaket kurallarında ayrımcılık yapmayı bizlere nasıl izah edeceksiniz?.. Ayrıca sayın Cemal Aydın''ın üstüne basa basa vurguladığı gibi, bu nasıl bir hukuk kuruludur ki bir insanı iki defa tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk eder, edebilir?.. Hukukta tedbirin karesine de ilk defa şahit oluyoruz sayenizde!..

Eşitlik ve adalet duygusu bunun neresinde!.. Hani sizler her kulübe eşit yakınlık veya uzaklıkta olacaktınız?..

Bizleri yanlış yargılardan uzaklaştırıp karanlığa ışık saçarak aydınlattığın için tekrar teşekkürler sevgili Serhat!..

İyiki varsın!..

15 yıl önce
Serhat ders verdi
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset