|
Suçluyuz Sanlı Kaptan

Beşiktaş''ın unutulmaz kaptanı, Kartal''ın sembol ismi en büyük suçlu!..

Kalemin elinde, istediğini karalamada sana engel olan mı var!..

Neden yazmaz, ikaz etmezsin.. Kuşun uçacağını niye hatırlatmazsın?!.. Tabii ki suçlular kervanı sade seninle bitmiyor..

Yolcular arasında bizler de varız..

Oynamüyan kalemimizle şahsen kabahatin ortağıyız sevgili kaptanla..

Engin Albayrak Beşiktaş''ı takip ediyor güya.. Hani hatırlatıcı haberin kardeşim?

Ya müdürümüz Erhan Köknar''a ne demeli!.. Koca bir sayfayı Beşiktaş''a ayırıp “Uyumayın Gökhan Zan''ı elden kaçırmayın” manşeti atsa iş bu hale gelir miydi?..

Kartal, uhdesindeki opsiyonunu kullansa, zaten Avrupa''ya gitmek isteyen Milli takım stoperinin bonservinden en azından 2 milyon Avro kazanırdı..

Dünya üçüncüsü bir takımın stoperine hangi kulüp bu parayı vermez!.. Şimdi gelelim yaşanılan kriz döneminde böylesine bir BECERİ(!..) sergileyerek asırlık çınarın tarihine geçen bu utanç dolu skandalın ASIL kahramanlarına, Herşeyi başkandan bekleyerek uyumayı tercih edip, sadece eğlence, mikrofon ve fotoğrafçılar önünde boy gösterenlere..

Sayın genel sekretere göre sorumlu, futbol takımının idari işlerine bakan Semih Usta... Adını sanını hiçbir beyanatını görüp duymadığımız bir kulüp görevlisi!...

Sorumsuzlar ordusunun, ekranlara, gazete sayfalarına konuşması yasaklı ücretli çalışanı..

Del Bosque olayından sonra bir bu eksikti.. Şanlı camia artık böylesine skandalları kaldıramaz.. Sayın başkan, olayın gerçek sorumlularını bularak onları derhal yanından uzaklaştırmalı, sorumluluk bilincini yitiren bu tipteki yöneticileri kulüp çatısı altında barındırmamalıdır!..

Yoksa, korkarım, bu BECERİ (!.) ustaları gün gelir öylesine bir başka büyük skandalın mimarları olurlar ki sayın başkan bile bunun altından kalkamaz!..

Bizden uyarması!..

15 yıl önce
Suçluyuz Sanlı Kaptan
İkiyüzlü dünyanın 200 günü
Garson nereye baksın?
İnsafsız takas!
Erdoğan’ı/AK Parti’yi Kürtsüz bırakma operasyonu…
Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler