|
BİZDEN HABERLER

Gazeteciliğin sembol isimlerinden Rıdvan Yelekçi ağabeyimiz, uzun bir zamandır illet bir hastalığın pençesinde.

Geçmiş yıllarda Dünya, Hürriyet ve Sabah gruplarında büyük hizmetler veren değerli spor yazarı ağabeyimizi, yazarlarımız Ali Gümüş ve Hürol Bilal ile Moda''daki evinde ziyaret ettik.

Doğrusu, Rıdvan ağabeyimizi yüksek moralli bulduk. Allah''ın izniyle Rıdvan ağabeyimiz eski sağlığına kavuşacak ve bu sütunlarda sizlere doyumsuz spor yazıları yazacak.

* * *

TSYD, yani Türkiye Spor Yazarları Derneği, geçenlerde toplanarak iki üyesi Meriç Tunca ve Ramazan Şanıvar''ı üyelikten çıkardı. Bu konuda bir açıklama yapan TSYD Onur Kurulu Başkanı Yılmaz Canel, "Bu kararı alırken, amacımız üye sayısını azaltmak değil, son yıllarda büyük yara alan meslek ilkelerini korumaktı. Spor yazarlığı mesleği hızla değer kaybediyor. Hedefimiz, mesleğimizin televole zihniyetinden kurtarılmasıdır" dedi. Öte yandan, TSYD Genel Kurulu, Eylül ayında toplanarak, Meriç Tunca''nın tekrar üyelik başvurusunu görüşecek.

* * *

TSYD Başkanı Atilla Gökçe, TSYD Kupası''nın oynanmamasını isteyen Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş''ın başkanları ile önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacak. Gazete ve televizyon spor müdürlerinden 5 temsilcinin de bulunacağı toplantıda, 46 yıllık TSYD geleneğinin bozulmaması için Aziz Yıldırım, Faruk Süren ve Serdar Bilgili''den kararlarını değiştirmesi istenecek.

24 yıl önce
BİZDEN HABERLER
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset