9 Kişi ile teselli ikramiyesi

İhsan Öksüz
İhsan ÖksüzYeni Şafak Gazete Yazarı
00:00, 12/05/2012, Cumartesi • Yeni Şafak Haber Merkezi
9 Kişi ile teselli ikramiyesi

Tam bir taktik maçı... Belki de iki takım için en büyük sezon sonu teselli ikramiyesi... Çünkü kazanan direkt UEFA''ya gidecek... Hatta Trabzonspor''a beraberlik bile yetiyor. Ve ilk 45 dakika içinde hemen her şey Trabzonspor''un lehine... Tabii devre bittikten sonra Burak Yılmaz''ın rakibe vurmasına kadar... Tam 33 gol atmış, Trabzonspor''un, Milli Takımın, Türk Futbolu''nun göz bebeği Burak Yılmaz rakibin kendisini söylediği bir söze alınıp ve peşine koşup yumrukluyor!!! Elbette çok çirkin ve yanlış... Burak Yılmaz''ın ve takımının bir sezon boyu çektiği sıkıntıları göz ardı edemeyiz ama, hiç kimse de adaleti kendi kuralları ile sağlayamaz! Burak''ın ilk vukuatı değil ama böylesine kritik bir maçta yakıştı mı? Bir kulübün bir sezon boyu alacağı ikramiyeyi böylesine ucuz kırmızı kartla heba etmeye, bir çuval inciri berbat etmeye kimsenin hakkı yok!

Halbuki Trabzonspor maça son derece kontrollü başladı. Beraberliğin bile kendisine yeteceğini bildiğinden rakibi üstüne çekti. Geride bekledi ve gerektiğinde bol pas yaptı. Beşiktaş biraz açılınca da çok etkili kontralar yapmaya başladı. Fernandes''in yokluğundan olacak, orta alanda top yapamayan rakibini her iki kenarı da kullanarak neredeyse etkisi hale getirdi.

İkinci yarıda Beşiktaş, bir kişi fazla oynamanın avantajını iyi kullandı. Holosko ile attığı golle de istediğini aldı. Trabzonspor Henrique değişikliği ile buna karşılık verdi. Ve Brezilyalı Olcan''la birlikte takımı biraz daha ileriye sürükledi. Ve Olcan''ın mükemmel frikik golü ile de beraberliği yakaladı. Ve teselli ikramiyesini kazandı.

Fırat Aydınus Burak''ı atmakta haklı idi ama, Halil''e kasıtlı sert giren Quaresma''yı atamadı.

Başlıklar :
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026