|
Maça yenik başlamak...

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında kendisine ters gelen Antalyaspor''la deplasmanda karşılaşan Trabzonspor, oyun üstünlüğünü bir türlü skor üstünlüğüne taşıyamadı ve maça yine yenik başladı! Bakmayın Antalya''nın golünün ilk yarının son anlarında gelmesine... Trabzonspor böyle aptalca golleri yemekte mahir... Bunun en net örneği de uzatmanın ilk saniyelerinde yenilen gol oldu!

Trabzonspor için hangi maç önemliydi? Kupadaki Antalya mı, hafta sonu oynanacak Galatasaray mı? Bana göre Antalya maçı daha önemliydi. Süper ligden umudu kalmayan bordo mavililer kupa maçına enteresan bir kadro ile çıktı! Tolga''nın yerinde Onur, oynayacak durumu olan Burak yedek kulübesinde ve Colman kadroda yok!... Elbette Onur da iyi kaleci ama, bir yıldır oynamıyor! Yediği gol bunun eseriydi. Buna rağmen Trabzonspor eldeki oyunculara göre yine de oldukça cüretkar bir kadro ile çıktı maça... Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Çünkü duran toplarda bir türlü yerleşim planlaması olmayan bordo mavili ekip acemi bir gol daha yedi.

İkinci yarıda Burak''ın oyuna dahil olması ve penaltı golü ile gelen beraberlikten sonra oyun hareketlendi. İki ekibin son dakikalarda skoru lehine çevirecek pozisyonları oldu ama, sonuç alınamadı. Antalyaspor''un oyunun son bölümündeki oyununu neden maç boyunca sergilemediği anlaşılır değil... Ve uzatmaya giden maçı da Antalyaspor kazanıp Trabzonspor''u evine yolladı!

Hakem Süleyman Abay fizik olarak iyi ama mantık olarak değil... Düz mantıklı, yorumları berbat, fena hareketleri süzemiyor. Verdiği penaltı doğru, Antalya''nın penaltısını yedi.

12 yıl önce
Maça yenik başlamak...
Adaylar bana dediler ki:
İçerideki Charli’ler
Siyasette yumuşama: Mümkün mü?
Genç kimdir?
Başkan Erdoğan soykırım davasının müdahili olarak ABD’ye gidecek mi?