|
Spartacus da benim Kara Murat da...!!!

Evet, sayın seyirciler! esirleri örgütleyen, özgürlüklerine kavuşmaları için Romalılara karşı isyana sevkeden benim! Kısaca Spartacus! İşte o Spartacus benim yani! Gerçi siz bu repliği "Kara Murat benim!" diye biliyorsunuz ama, fark etmez. Kara Murat da olurum! Yani aslında "Kara Murat da benim!"

3 Temmuz 2011 tarihinden önce de, sonra da yaşanan tüm garabetlerin sorumlusu benim... Mahmut Özgener, Mehmet Ali Aydınlar ve Yıldırım Demirören''in suçları yok! Futbolumuzun içine eden benim! Savcıyla görüştükten ve tapeleri dinledikten sonra "İşler bilinenden de vahim!" diyen de benim! Pardon! Beşiktaş kulübünü borç batağına sürükleyen de Yıldırım Demirören değil benim... Adamın günahını almayın! Kulüp başkanı iken UEFA''ya kulüp hakkında yalan beyan veren o değil, benim! Bu nedenle BJK''nın mali denetime takılmasının da sorumlusu yine ne yazık ki benim!

Fenerbahçe''yi şampiyonlar Ligi''nden men eden, onun yerine Trabzonspor''u da gönderen benim! Bunu iş olsun, zevk olsun diye yaptım!!!

UEFA''ya kandırıp BJK''yı uçuruma sürükleyen kişinin, Futbol Federasyonu başkanı olarak Türkiye kamuoyunu kandıracağına inanıyorsanız; Demirören değil, o adam da benim işte! Yine tek örnek olarak dünyada bir kulüpten alacağı olan biricik federasyon başkanı da yine benim!

Sayın seyirciler! Bunlar daha itiraflarımın henüz başı... Neler yaptım ve neler yapmadım ki? Şikeyi yaptım, teşviği ben verdim! Futbolculara mesaj atıp, onları motive eden, teşvik vermeye değil, sadece "ev almak için" arabasının bagajında birkaç yüz bin dolarcık para ile yakalanan da benim! Tarlayı, süren, ekinlerin boy atmasını, yeşermesini temin eden de...! Rakip futbolcuyu transfer edeceğim diyerek motivasyonunu bozan, onu gevşeten, hatta maçta oynatmayan da... Bir maçta canla başla oynayıp, öbür maçta oynamayan ve hatta sahaya çıkmayan futbolcuları da ben ayarttım!!!

Ah sayın seyirciler! Bunlar daha bir şey mi? Sahaya yansımayan -ki 22 maç deniyor, onca maçta o kadar aptal futbolcunun yapamadığı şikeyi de ben yaptım! Açık açık yazıyorum, tapeye mapeye gerek yok... Tapenin bir de görüntülüsü makbul ya, ben işte resmen yazıyorum! Bundan iyi kanıt mı olur?

Gözünün karatmış spor yazarı, kulüp amigosu gazeteci, yorumcu, gazeteci kimliği adı altında "paralı askerlik" yapan benim... Milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyen, kulüp çıkarını ülke çıkarından üstün tutan da...

Ayrıca Türk polisini, savcısını yanlış yönlendiren, mahkemelerin kurulmasına neden olan da benim! Kamuoyunu bunca zamandır "Türkiye hiç yapılmamış, hiçbir zaman yapılmayan ve yapılmayacak olan şike ve teşvik olayları ile" meşgul eden de benim!

Aaa, ne yapıyorsunuz be? Bırakın beni! Ben yaptımmm! Roma''yı da ben yaktım, Papa''yı da ben vurdum! Eveeet, Kennedy''i de ben vurmuştum diyorum... Bırakın ellerimi, o beyaz şeyler de ne? Niye bağlıyorsunuz beni? Dediklerime inanmıyor musunuz? Dat diri daat, dit diri diit! Haa, haaa, haa!!!

Ben yaptım, Spartacus da, Kara Murat da benim... Evet, ancak benim gibi biri bu kadar kötü bir senaryo yazabilir ve kurgulayabilirdi! Yine ancak benim gibi kötü bir yönetmen bunu oscarlık bir film diye yutturmaya kalkabilirdi!

Ben yaptım işte... Herşeyin sorumlusu benim... Türkiye''de şike yapan, teşvik veren, futbol terörü estiren bir tek Allah kulu yoktur! Eğer varsa benim o... Dat diri daat, dit diri diit!!! Ben yaptım, ben yaptım, ben yaptım! Hepinizi kandırdım! Haaa, haaa, haaayy!!!

12 yıl önce
Spartacus da benim Kara Murat da...!!!
Efendimiz’in (sav) Zekatı-1
Milyonlar milyarlar havada uçuşuyor
Sandık başına giderken…
Operadaki Hayalet’in “kehaneti” gerçekleşirse…
Ayasofya’yı açan adama vefa zamanı