|
Trabzon Dereli"ye takıldı

Trabzonspor kötü oynuyor kazanıyor, iyi oynuyor kazanamıyor, iyi oynayıp kazanmak üzereyken de başka etkenler çıkıyor ortaya... Trabzonspor''u dün gece Sivas değil, Selçuk Dereli durdurdu!

Bizzat yönetim bir hafta boyunca yanlış bir taktik üzerinde ısrar etti! Yönetim sanki bir “suçluluk duygusu” içinde Sivas''a aşırı abartılı jestler yaptı. Sivas''a yapılan jestler, yemekli toplantılar, çiçekli karşılamalar ne yazık ki yine Trabzonspor''un aleyhine oldu. Trabzonspor''un bütün hırsı sanki o jestlerle pörsüdü. Tribünlerin ateşi düştü. Halbuki geçen sezon meydana gelen olaylara bir kendini bilmez neden olmuştu. Ve Sivas da o gergin ortamdan alabildiğine yararlanmış ve sahada kaybettiğini masada almıştı!

Trabzonspor''da çok şey değişmiş ama Sivas''ta her şey aynıydı. Başkan, “hakkımızı aldık” diyen teknik direktör, olaylı maçın fitilini yakan Mehmet Yıldız, Musa Aydın... Sonradan oyuna giren Mohammed ve Murat Sözgelmez... Hepsi sahadaydı. Ama tüm jestler Trabzonsporca yapılıyordu!!!

Sivas baktı ki işler istediği gibi gitmiyor, oyunu çirkinleştirmek, yavaşlatmak için her şeyi yaptı. Elbette rakibin güçlü olduğu dönemlerde profesyonelce hareketlere sığınan ekipleri hoş görmek mümkün olabilir. Ama ya hakem? Sürekli elleri ile “Çabuk oynayın” hareketleri yapmak mı onun görevi, yoksa kartla cezalandırmak mı? Sivas''ta 5 oyuncu kart gördü. Hiçbiri oyundan çalanlara karşı değildi! Demek ki Trabzonspor''u durduran Sivas değil hakem Dereli olmuştu...

Maçın başında Umut''u ceza alanında indiren Hayretin''in hareketine ve uzatma anlarındaki elle oynamaya “devam” diyen Dereli, maçın içinde ayrıca bir çok yanlış düdükler de çaldı... Sonuçta takım yine lider ama Galatasaray ile Fenerbahçe''nin puan kaybettiği haftada bu avantajını kullanamadı.

15 yıl önce
Trabzon Dereli"ye takıldı
İslâmî hareketten kavramlar savaşına…
Yaşama Sanatı ve Sinema
Bizim sorunumuz ne?
İran’da değişimin ayak sesleri…
İslâmcılık, milliyetçilik ve tam bağımsızlık