|
Trabzonspor"un hakkıydı!

Malum olaylar nedeni ile inişli çıkışlı bir sezon geçiren Trabzonspor, ligin ilk yarısında sahasında farklı yenildiği Galatasaray karşısında bu defa İstanbul''da ilk yarıda farkı kaçıran taraf oldu. Buna rağmen yine de ilk devreyi önde kapadı. Her zaman aptalca goller yediğinden şikayet edilen Trabzonspor''a nazire yapan sarı kırmızılılar, aşırı motivasyon sonucu topla değil de hakemle uğraşınca Burak belki de hayatının en rahat gollerinden birini attı.

Trabzonspor''u ilk yarıda oyunda tutan ve pozisyon bulmasına neden olan üçgen, orta sahanın göbeği idi. Colman, Alanzinho ve Zokora hem atakları kestiler, hem karşı atak başlattılar. Colman''ın faul atışında uyuyan Galatasaray savunmasın iyi tahlil edip Burak''ı topla buluşturması müthiş bir zeka örneği idi. Trabzonspor''un ilk yarıda farkı artıramamasının nedeni Volkan ve Olcan''ın geçmiş maçlara oranla daha düşük tempoda oynamaları idi.

Bordo mavili ekip özellikle savunmada geçmiş maçlara oranla iyi yer tuttu ve yardımlaşmayı da yerinde yaptı. Öyle ki hücum oyuncuları da çok zaman gerilere gelip top çıkardılar. Ve Galatasaray''dan kaptıkları toplarla da büyük tehlikeler yarattılar. İkinci yarıda Galatasaray''ın sahte oyun üstünlüğü, Trabzonspor''un ise son vuruş yetersizliği vardı. Ama, bu sistemde 40 saat oynasa gol atamayacağı belli olan Galatasaray Cüneyt Çakır''ın tartışılır bir penaltısı ile beraberliği sağladı. Halil''in şutunda ise top Eboe''nin koluna çarptı! Çakır''a göre...

12 yıl önce
Trabzonspor"un hakkıydı!
Siyasette yumuşama: Mümkün mü?
Genç kimdir?
Başkan Erdoğan soykırım davasının müdahili olarak ABD’ye gidecek mi?
Özgürlüğün otoriterliği karşısında Filistin taraftarı öğrenciler
Gazze ışığında üniversitenin misyonu