|
Banvit sürprizi!

Her zaman anlatmaya çalıştığım hadise; Büyük takım büyük oyuncularla olur. Onları tamamlayan coach işin kaymağı. Büyük kulüp ise seyirci topluluğu ve onları iyi yöneten, yenilikler üreten yönetimleri ile olur. İşte Fenerbahçe bunun en göze çarpan örneği. Ama her zaman beklentiler cuk diye oturmuyor! Son maça dönelim. İbrahim hasta. Mirsad burnundan darbeli, Solomon''un parmağı hâlâ problemli. Bu nedenle kenarda. Ancak geri kalan oyuncular ilk yarı oyunu kontrolunda tutuyorlar. Mrsiç Kanarya forması giyen bir asilzade gibi. İncitmeden üzmeden birbirinden zarif üçlükleri ile takımına nefes aldırıyor. Ömer''in her attığı şut ve turnikede Tanjeviç içinden “Ah” diyor mudur? Acaba! Ömer''i neden Milli Takım''a almadı diye! White ve Ömer''e açık alan yaratmak şart!

Adeleke, Derya, Ümit, Caner ve Yunus Banvit''e omuz verdiler ve sezonun ilk sürprizini yaptılar. Yalnız, Mokongo bu maçta kötü oynadı. Chris Hill ise tam bir fiyasko gibime geldi! İkinci yarı Solomon oyuna girmek durumunda kaldı! Fakat faydasından çok zararı oldu. Kötü oyunu ile maçı Banvit''e hediye etti. Maç sonrasında formasını hakeme uzatması ayıp oldu. Bakalım ceza gelecek mi? Fener''in Vidmar''dan gelecek paraya ihtiyacı yok ama, Adeleke gibi bir oyuncu alsaydı işi kolay olurdu.

Tanjeviç yanlış oyuncu seçimleri ile şansını çok zorluyor. Onu savunan kaleler bir bir düşebilir ve sonunda yalnız kalabilir! Bu mağlubiyet tamamen onun eseridir!

17 yıl önce
Banvit sürprizi!
Siyasette yumuşama: Mümkün mü?
Genç kimdir?
Başkan Erdoğan soykırım davasının müdahili olarak ABD’ye gidecek mi?
Özgürlüğün otoriterliği karşısında Filistin taraftarı öğrenciler
Gazze ışığında üniversitenin misyonu