|
Bu seri nefes keser

Karada, havada herkes pür dikkat bu seriye kitlenmiş! Geçen yıldan kalan hesaplar! Daha birkaç gün önce futbolda F.Bahçe''nin yaşadığı karabasanlar camiayı perişan etmiş! Efes cephesinde uygulamaya konmaya çalışılan yasaklama yasasından ne kadar etkilenecekleri dedikoduları, ayyuka çıkmış yöneticiler, oyuncular ve Efes''i senelerdir takip edip gönül verenler!

Bunlar yetmezmiş gibi! Fenerbahçe Ülker cephesinde iyi oynamadan finale gelen oyuncuların bir türlü göze hoş gelmeyen görüntüleri! Efes ise sessiz ve derinden, herkesi tırpanlayarak finale adını yazdırdı! Bir anda Türkiye''nin gündemine oturan final serisinde favori Efes gözüküyor. Kağıt üzerindeki veriler öyle diyor!

Ancak durun canım "one mınute" demeye kalmadı! Hava atışı ile Fener bir saldırdı, bir saldırdı. Efesli oyuncular savunma için kaşlarını bile kaldıramadı! 18-0''lık bir sürede yağmur, hayır dolu gibi yağdılar rakip potaya. Daha ısınamadan Efes 20 sayı gerilere düştü. Mirsad''ın inanılmaz hırsı, kafayı gözü yardı ama "Maç bizim" dedi. Kinsey, Preldzic, hele Semih''e bayıldım. Böyle oynarsa 2010''da da rakipleri bayıltır. Efes tosun tosun rakip potaya gidip gelirken bir yarıda 9 top kaybı yaparken, pota altı hava toplarında çok geri kaldı. İstatistiklere her zaman her şey geçmez. Hele yürek atışı, cesaret ve istek. İşte ilk yarı sadece Fener, arzuladığı gibi oynadı.

İkinci yarı, Efes saldırgan bir savunma ile 4 dakika sayı yemedi yemedi ama atamadı da! İsteyen Fener''di almak için yetersiz kalan Efes''ti! Kötü bir tek oyuncusu yoktu Kanarya''nın en iyisi daha doğrusu istek silahının başında tetiği çeken Mirsad ve Ukic''ti. Oğuz ve Semih buldozer gibi. Efes çaresiz kalınca Ergin Ataman bile yerine oturmaktan başka bir şey yapamadı. Çaresizlikten ilk maçta eller yukarı yapan Efesli oyunculara gece haram oldu. Genç takım kadar sayı ile yetinip 62-78 ile evlerinin yolunu tuttular! Bu seri böyle mi devam eder! Hayır! Bin kere hayır! Evde unuttukları şutları alıp maça gelmeyi akıl ederlerse Efes başka bir yüzle sahada görünür!

14 yıl önce
Bu seri nefes keser
Mal bildirimi hala can yakmaya devam ediyor
Niçin tefrika, nasıl uzlaşma
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm