|
Fenerbahçe Dünya Takımı oldu

Adını bulamadığımız, insanlara ne diyeceğimizi şaşırdık! Bayan mı? Kadın mı? Ancak onlar bunlara takılmadan işlerini eksiksiz yapmaya devam ediyorlar! Kolay değil! Kadının adı yok! Dense de, onlar tarihe çoktan 5. kez arka arkaya hem de bu sene hiç sırtı yere değmeden, kocaman harflerle "ŞAMPİYON" olarak geçtiler. Hani zaman zaman "futboldan başka şey görmez, bu yöneticiler " diye ağız burun büktüğümüz Fenerbahçe gerçek olarak bu sene "DÜNYA KULÜBÜ" olma yönünde çok büyük adım attılar. Evet futbol var ama, yıllardır, söyledikleri ve "her branşta şampiyon" sloganı sonunda gerçek olmaya başladı. Bu akıllı ve gerçek anlamda ekilen başarı tohumları yeşermeye başladı. İşte, bilen de bilmeyenin de, konuştuğu "EKOL" olma yolu buralardan geçiyor. Bir de kendi anahtarları ile açılan salon bitince, dünya Fenerbahçe''nin ayağına gelecek. Aziz Yıldırım ve ekibinin futbol dışında (Dikkat artık amatör branşlar cümlesi çöpe atılmıştır) her dalda şampiyonluk kazanıldıkça Türkiye''ye hizmetin nasıl yapılacağı örneklenmiş oluyor. Aziz Başkan ve yönetimi bu başarılarından dolayı tüm kalbimle kutluyorum.

Galatasaray''da son maça çıkarken öyle gerginlik vardı ki, pota diplerinde boş şutları kaçırdılar. Türk oyuncular hele Yasemin 2 sayı ile dibe vurdu! Oyun hep Fener''in kontrolüne bırakıldı. Douglas 22, Tamika 13, Young 15, Yelena 12 sayı ile oynarken, yerliler kayboldu gitti! Hep geriden götürdükleri skoru bir türlü öne çekemediler! Tek tesellileri Türkiye Fener''in elinden kaptıkları Türkiye Kupası.

Fenerbahçe rakip sahada, Birsel''in muhteşem oyunu ile yenilgisiz zafere ulaşırken, Penny Taylor 28 sayı ile tarihe geçen herkesten daha çok Fenerli gibi adını şampiyonluğa yazdırdı. İstatistikler! Kim ne kadar ne yaptı! Hadi canım sende biz bu satırları yazarken, Kupa müzedeki yerine ulaştı "EFSANE KADINLAR TARİHE ÇOKTAN GEÇTİ" 5 yıl üst üste ve yenilmeden hadi canım sende! Her babayiğidin başaracağı bir şey değil! Bravo Fenerli bayanlar! Pardon Kadınlar…

14 yıl önce
Fenerbahçe Dünya Takımı oldu
O kanun değişmeden asla
Yeni KHK’lerle kamu personelini ilgilendirilen özel durumlar (1)
Var tartışmaları
6’lı masada 300 bin dolar alan döviz fırsatçısı lider Kılıçdaroğlu mu; para kaynağı yasal mı?
Sayıştay raporlarına yansıyan mevzuata aykırı personel uygulamaları