|
Bir yıl önce basında bugün
Yeni Şafak

Leopard'da ince hesap- Almanya'nin Leopard'ı Türkiye'ye vermeme kararı inandırıcı bulunmadı. İki ülke de uzun vadeli hesap yapıyor.

Hürriyet

Numune göndermişlerdi- Katrilyona karga milyona şahin-Batık bankalardan 8 milyar doları (5.3 katrilyon lira) alamayan devlet, 80 milyon lira için kapıları kırıp ev bastı.

Milliyet

Ucuz atlattık- Tarih: 28 Ağustos. Saat: 00.00. Yer: Kozluduy Nükleer Santralı. Üç nolu reaktördeki nükleer sızıntı yayılınca yaşanan büyük tehlikeyi Bulgarlar, güçlükle önledi. Beş kişinin radyasyon yediği sızıntı sonrası santralın bir ünitesi devre dışı bırakıldı.

Sabah

Ecevitler'in zor dönemi- 3 Aralık 1981... Ecevit ilk kez cezaevine girdi. Gerekçe: Askeri yönetimi eleştirmesi. 2 ay sonra bırakıldı. 3 ay geçti yeniden tutuklandı... Ve bu böyle sürüp gitti. Tahliye kararı veriliyor ama hemen yeni bir dava açılıp tekrar tutuklanıyordu...

Zaman

Sancılı açılış- Yeni öğretim yılı; binalardaki işlemler, öğretmen açığı, servis ve taşımalı sorunları, kitap yetersizliği gibi sebeplerle sorunlu başlıyor.

Radikal

Davalar sil baştan- Yargıtay, müteahhit davalarının asliye değil ağır ceza mahkemelerinde açılmasına karar verdi. Bu kararla, binden fazla davada başa dönülerek bir yıl boşa gidecek.

Dolar :
664.000
Mark :
295.000
Altın :
39.600.000
Borsa :
12.172
#Yeni Şafak
#Dolar
#Mark
#Hürriye
23 yıl önce
Bir yıl önce basında bugün
Dövizde çözülme hızlandı: Bir haftada 15 milyar USD
“Evine dönemezsin...”
Antisemitizm, 7 Ekim ve Biden’ın Vietnam’ı
Yangından mal kaçırma: Terör örgütü ABD’den tanınma istiyor!
Unutma sakın!