|
Trabzon kan kaybediyor...
Futbolu güzelleştiren her iki takımdan maça aynı oranda heyecan ve kattılar. Trabzonspor ne zaman olumlu pas sayısını artırınca futbol güzelliğini ortaya çıkardı.

Konuk Ankaragücü tatlı sert futbolunu açık futboluyla tamamlayınca Avni Aker'deki maçın kalitesi bayağı yükseldi.

Bordo-Mavililer'in en büyük handikapı basit gol yeme sendromu adeta leblebi yer gibi gol yiyor Trabzonspor. Öyle bir ikinci gol var ki Yılmaz'ın kullandığı uzun taç atışından Bordo-Mavililer'in defansında dört futbolcu, Ankaragücü'nün defansında ise sadece Rogerio vardı. Trabzonspor çok basit bir gol yedi. Başkent ekibinin üçüz kuleleri Hakan Kutlu, İsmet ve Adem Trabzonspor'un sol ayakları Da Silva ve Gökdeniz'in başından gece nöbeti tuttular. Bordo-Mavililer'in iki Brezilyalısı sürekli forvet alanında yer değiştirince pozisyon buldular. Tekelioğlu'nun zorunlu değişikliği Trabzonspor'a oyun anlayışı bakımından canlılık getirdi.

Hasan Üçüncü tecrübesizliğinin kurbanı olup penaltıya sebebiyet verdi. Bordo-Mavili kaptan Osman cansüperhane bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın ilk yarısı takımların korakor mücadelesi ikinci yarıda biraz rehavete bıraktı. Ankaragücü defanstan çıkmada zorlanırken, Trabzonspor ise pozisyon üretiminde ilk yarıya oranla başarısız bir çizgi çizdi.

Trabzonspor, Ankaragücü maçıyla dördüncü haftada da üç puana ulaşamadı. Ankaragücü ise 2-2'lik sonuçla deplasmanda istediği sonucu aldı.
#Trabzonspor
#Ankaragücü
#Kan kaybı
22 yıl önce
default-profile-img
Trabzon kan kaybediyor...
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm
Seçim bitsin, önümüze bakalım!
Yerel seçime ramak kala: DEM, Yeniden Refah ve İYİ Parti