|
Trabzon moral yaptı

Trabzonspor için kupa maçından önce iyi bir idman oldu Sakaryaspor müsabakası. Gökdeniz, Umut, Ayman ve Ceyhun''un ilk 11''de başlamadığı maçta Bordo-mavililer çok rahat oynayarak kazandılar. Teknik direktör Ziya Doğan, yııldızları kupaya sakladı. Sonradan girdiler Umut ve Ayman dışında ter atmak niyetine. Ömer Rıza''nın ön direk ve arka direkte attığı goller bu ekibin uzun zamandan bu yana özlem duyduğu pozisyonlardı. Ne zaman sıfıra indiyse Yattara gol geldi, pozisyon oldu.

Eleğini duvara asmış Sakaryaspor karşısında Trabzonspor''un bir özelliği göze çarptı. Rahat, sakin ve stres yapmadan oynayan Karadeniz ekibi gerçek kimliğine bürünüyor. Zorluk derecesi yüksek olmayan dünkü maçta Bordo-mavililer başta işini sıkı tuttu. Oyunu kanatlara yıkan Trabzonspor, konuk ekibin savunmasında oynayan Murat Duman ve Suat Usta gibi manevra kabiliyetleri çok ağır olan ikilinin arkasına sızan Yattara ve Ömer Rıza çok rahattılar. Bu sezon 2. kez stoper oynayan kaptan Hüseyin''in basit ve sade futbolu takımını rahatlatırken, bence solbek oynayan Mustafa Keçeli ile geri pastan doğan atışı gole çeviren Çağdaş rizikosuz oynayarak beğeni topladı.

Trabzonspor, bu sezonda bir maçta ilk kez 5 gol atarak kazandı. Sakaryaspor maçı, Erciyes provası olarak görülmemeli. Farklı kazanan Trabzonspor moral yakaladı. Bunu iyi değerlendirmeli.

17 yıl önce
Trabzon moral yaptı
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar
Küresel savaşın kaçınılmazlığına dâir
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi