|
Tur Trabzon"a kaldı

UEFA kupasına katılmayı hedefleyen Trabzonspor, İntertoto kupası 3. tur ilk maçında rakibi Romen Otelul Galati, karşısında maça iyi başladı, sonra durakladı. Havanın sıcak oluşu, nem oranı Trabzonspor''u etkileyen faktörler arasında yer aldı.

Avrupa maçlarında gol pozisyonu kaçırırsan işi sora sokarsınız. Bordo-mavili takımın ilk yarıda en tehlikeli atağında Gökdeniz''in taşıyıp Serkan''a bıraktığı topu bu futbolcu golle sonuçlandırmalıydı.

Arkasından bireysel hata yapmayacaksınız. Trabzonspor''un yediği gole bakınız. Orta alanda Ayman gibi tecrübeli bir isim yan pas yapıyor. Celalettin kararsız kalıyor. Top direkten dönüyor müdahale eden yok

Ve takımı 10 kişi bırakmak. Acaba huylu huyundan vazgeçmek istemiyor mu?

2005''de Güney Kıbrıs''ta 3-1 biten Anorthosis Famagusta maçında da Yatara kırmızı kart görmüş ve takımını eksik bırakmıştı. Trabzonspor ise şampiyonlar liginden elenmişti.

Ayman, Serkan, Hasan Üçünçü''nden kurulu orta alanda topu kim tevzii edecekti? Defansta iki maç Çağdaş-Tayfun birlikte oynadı.Ama Galati maçında Hüseyin, defansa çekildi, ligdeki son haftalardaki gibi.. Trabzonspor ilk yarıda hücumda yok gibiydi. Umut, fizik gücü yüksek Galati savunması arasında kayboldu.

İkinci yarıda Ceyhun''un oyuna girişiyle Trabzonspor rakip kalede kendisini göstermeye başladı ve pozisyon üretti. 10 kişi oynayan Karadeniz ekibi gol için tüm gücünü ortaya koydu. Bir gol tur için umut idi. Ersen''in kafasından o da geldi. Ama beraberlik sadece 2 dakika sürdü.

Yine Ayman''ın kaptırdığı bir top sonrası Trabzonspor kalesinde 2. golü gördü

Yatara ve Çağdaş''ın oyundan atılışı pozisyon icabı olsa ne ala. El ve kol hareketi profesyonellikte hiç yok. 3 kez su molası verilen maçı İspanyol hakem Fernandez bir sulandırdı gibi. Serkan''ın attığı bal gibi golü vermedi.

2-1''lik bu sonuç, rövanş maçı Trabzonspor için bence avantaj. Fizik gücüne dayalı bir takım yapısındaki Galati''yi, Trabzonspor Avni Aker''de halleder.

17 yıl önce
Tur Trabzon"a kaldı
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü
İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle