|
Ballı Fener

Yozgat''a endişe ile gelen Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda ne kadar ballı olduğunu bir kere daha gösterdi. Anadolu''nun temsilcilerinden Yozgat''ta zemin futbola müsait, hava çok iyiydi. Futbol adına da görmemiz gereken ne varsa gördük.

Fenerbahçe''de Abdullah ve Lazetiç''in güzel oyununa karşılık kaleci Rüştü''nün oyunu kendine yakışmadı.

Revivo''nun 90 dakika boyunca sahada dolaşması son haftaların yıldızı Serhat''ın ortadan kaybolması ve Fenerbahçe''nin böyle bir ortamda bir daha galip gelmesi futboldaki adaletin tartışılmasına yeniden sebep oldu.

Kendisini Fenerbahçe maçına çok iyi motive eden Yimpaş Yozgatspor''a ise tam anlamıyla yazık oldu. Uzun toplarla Fenerbahçe defansını darmadağın eden ve oynadığı 3-5-2 sistemiyle rakibini bunaltan Yimpaş, açıkça talihsizliğinin kurbanı oldu. Son 5 maçta 2 puan kazanmasına rağmen Yimpaş''ın ne kadar iyi bir takım olduğunu da görmüş olduk.

Eğer Ayew ve Preko yakaladıkları pozisyonları gole çevirmiş olsalardı dünkü maçın sonucu 3-2 Fenerbahçe lehine değil 5-3 Yozgat lehine olacaktı.

Kalpar gerçekten de çok iyi bir takım kurmuş. Ama talihsizliğin telafisi olmuyor. Fenerbahçe, bu bal ve havayla herhalde bu yıl şampiyon olacak gibi.

23 yıl önce
Ballı Fener
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü
İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle