|
Tabii ki G.Saray

Ezelden böylesine büyük bir maç olsaydı günlerce önceden yayınlar yapılır, maçla ilgili sayfalar dolar, ekranlar taşardı. Oysa bugün öyle mi? G.Saray grup lideri olarak Şampiyonlar Ligi ikinci tur maçı yapıyor, eski görüntüden eser yok. Koca bir mücadele, lig maçı sıradanlığına düşüverdi.

Bereket soğuk havada, yağmuru bol bir kış gecesinde tribünleri dolduran seyirci Ali Sami Yen''i ısıttı da Avrupa maçı olduğunu hatırlattık.

G.Saray bir dünya devi artık. Bunu bilmeyen yok. İspanyol boğası Deportivo ise 6 yıl önce iki maçta da yenerek elediği Trabzonspor''dan bu yana çok değişmiş. Eski havasından eser yok. Çünkü karşısındaki takımımız bir Avrupa Şampiyonu''ydu ve ona caka satamazdı. Gerçi o günden bugüne ünlü Donato hâlâ oynuyordu. Kadrosunda da ayrıca popüler isimler vardı ama kazanmak tekelinde değildi artık.

Kalede Taffarel, geride Popescu, Dünya''nın en sağlam güvenceleri arasında sayılıyor. Peki ya Bülent? İnanılmaz savaşçı adam. Sarı Kırmızılı defansımızın belkemiğini oluşturuyordu. Fatih''in rizokulu hareketleri bile bu güveni sarsamıyordu. Emre''nin bitmez tükenmez enerjisi, Suat''ın değişmez diriliği ve bitirici vuruşu galibiyetin yolunu açmıştı zaten.

Hagi son vuruşunu yapamasa da, Jardel gol atamadığı maçlardaki silikliğini atamasa da Cimbom kazanmaya adaydı ve sonuç ta öyle oldu.

Üç puanın adı tabii ki Galatasaray oldu.

23 yıl önce
Tabii ki G.Saray
Seçmenin mesajı sert oldu
İsmailağa buluşması
Nezahet, Zarafet ve Nezaket...
İmalat PMI, kredi kartı harcamaları ve Fed
Kim bu çılgın tüketiciler