|
Mustafa Denizli"ye

Sayın Hocam, FIFA tarafından dünyada gelecek vaad eden 16 teknik adamdan biri olarak gösterilen Ertuğrul Sağlam''ı medyadaki dostların ve güçlü lobi faaliyetlerinle yiyerek Beşiktaş''ın dümenine geçmeyi başardın.

Bu arada, burnunun önünü göremeyen futbol bilginlerinin küçümsediği Metalist, Galatasaray''dan sonra İtalyanların Sampdoria takımını da kupa dışına iterek yoluna devam ediyor, o da ayrı bir konu, neyse...

Süleyman Seba zamanında, bizzat Sayın Seba''nın yaptığı teklif zamanında aklına gelmeyen Beşiktaşlılığın aradan geçen on beş yıl sonra geldi, hadi bunu da geçtik.

Alavere dalavere ve yalakalık, en muteber özellik haline gelmişken, sizi de bu konuda mazur görebiliriz elbette...

Söylememe gerek yok, senin ve senin gibi olanlar “ununu eleyip, kasnağı duvara asmış kişiler ve hacıyatmazların” yerine Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Ertuğrul Sağlam, Bülent Korkmaz gibi güven telkin eden, isimler her zaman baş tacı edeceğim isimlerdir.

Allah için sizin de hakkınızı bir konuda teslim etmek lazım. Teknik adamlığınız boyunca şansınız sizi hiç yalnız bırakmadı. Türkiye Ligi''nde Fenerbahçe''nin başında mutlu sona ulaştığınızda da bunu gördük. Gerçi Aziz Yıldırım bu şampiyonlukta sizin payınız olmadığını belirtti ama, yine de teknik adam olarak takımın başında siz vardınız.

Sayın Hocam,

Size sorum şudur: Takımın başına geçeli epey oldu. 26. haftaya da şurada ne kaldı. Eskaza kehanetiniz tutarsa, size methiye düzecek yalaka da çok.

Benim derdim şu hocam, aslında bu senin de derdindir muhakkak.

“Bu takım ne zaman ve nasıl adam gibi futbol oynayarak, insanın içini hoplatarak değil ısıtarak futbol oynamaya başlayacak.”

Trabzonspor maçında, bir puan almaya gelen, üç almasına ramak kaldığı bir maçta, kendi yarı sahasını dahi geçmeyerek istediğini alarak eve dönen Trabzonspor karşısında kamuoyu rakibinizi değil sizi başarılı bulmuştu. Hücumu düşünmeyen bir takıma bile gol atmayı başaramayan bu takımın modern futboldan enstantaneler sunması için daha ne kadar beklememiz gerekiyor hocam..

Her maç kötü oynayarak kazanılmaz hocam, kötü oynasan da bir şekilde kazanırım diye düşünüyorsan, Burası Fenerbahçe değil, oradaki kadar şanslı olmayabilirsiniz.

Uzun zamandır bekliyoruz, bir tarafı düzeltti diyoruz, bir bakıyoruz öbür taraf bozulmuş, bazen her tarafı bozuk, hatta başı bozuk...

Biz bu futboldan zevk alamıyoruz, hatta sevemiyoruz, söyle hocam, ne zaman ve nasıl?

Son söz de sevgili yönetime... Madem böyle olacaktı, o zaman bu kadar adam niye gitti..

Ertuğrul Sağlam''ı niye yediniz?

En azından onun takımı daha güvenli ve daha bir takım görüntüsü veriyordu.

İkinci yarı ile birlikte büyük düşüş yaşayan eksik Ankaraspor karşısında alınan galibiyete bile büyük metiyeler düzülür oldu.

15 yıl önce
Mustafa Denizli"ye
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset