|
Terim"in finali

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, hiçbir zaman skor yazısı yazmadım. İzlediğimi, gördüğümü ve düşündüğümü açık ve net bir şekilde açıklamaktan hiçbir zaman çekinmedim.

İlk maçları izledikten sonra görüldü ki; turnuvaya hazırlıksız gelen ,kadro zafiyeti taşıyan tek takım Türkiye.

Siz buna “varlık içinde yokluk'' da diyebilirsiniz. Hal böyle olunca da tartışmaların odağına oturan, eleştirilerin en ağırına muhatap olan da FATİH TERİM oluyor. Şunu net bir şekilde ifade edebiliriz ki; gurbette yaşayan taraftarlarımızın Terim''e olan haklı tepkileri doruğa çıkmış durumda.

Maçın kadrosu elime geçtiğinde, bir fanteziden başka birine yol almakta olduğumuzu düşündüm.

İnsan sormadan edemiyor; elimizi kolumuzu sallayarak çıkmamız gereken bir maç ve gurupta öcü görmüşe döndük.

Yine turnuvanın rakipten çok kendisi ile mücadele eden tek ülkesiyiz. İsviçre maçında da rakibimiz saha koşulları oldu. Bardaktan boşanırcasına yağan yağmur, İsviçre''ye avantaj bize hüsran oldu. İlk yarı biterken gördük ki, Terim''in A planı yine tutmamıştı.

Aslında Terim''in planından falan da söz etmek mümkün değil. Çünkü yok... İsviçre''nin en etkin oyuncuları Türk oyunculardı. Hakan bize çok uzaktı ama İsviçre''de gole çok Yakın''dı. Gökhan takımımızı “inletiyor'' Eren''in derdi yok''tu ama biz de dert çoktu.

Taraftarlığın nasıl olması gerektiğini doksan dakika boyunca güzel bir örnekle İsviçre seyircisi gösterdi.

Hakem İsviçreli oyuncuların suya takılıp düşmelerine bile faul çalarak ev sahibine yapabileceği iyilikleri yaptı.maçın hakkını verdi yani..!!

Semih öyle bir anda eşitliği sağladı ki, “tam zamanı şimdi” Hadi artık dedik. Ama Marco dışında ayakta kalan bir tek Hamit vardı. Nerede İspanya''nın boğası Nihat, nerede rüzgarın oğlu Tuncay.

Volkan tam bir hayalet, sol da oynayan arkadaş tam soyadı gibi. ikinci yarıda oyuna giren Mehmet “topal''. Saha kenarındaki teknik ekipte kör olmuş. Defansta yarım ayakla oynayan Servet tek başına boğuştu boğuştu en sonunda o da iflas etti.

Sonuç olarak Arda''nın uzatmalarda attığı golle Türkiye sıkıntılı geçen 2 maç sonunda gruptan çıkma şansını son maça taşımasını bildi.

16 yıl önce
Terim"in finali
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü
İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle