|
Bayram hediyesi

Fenerbahçe deplasmanda oynadığı AEL Limassol maçının ilk 25 dakikasında akıllı ve dengeli bir futbol sergiledi. Bu ilk 25 dakikada Fenerbahçe rakibine karşı daha etkili olunca futbolcular bir rahatlık içine girdi ve takımın eski hastalığı olan kısa yan pas ve geri pas yapmaya başladı. Böyle olunca AEL Limassol, Fenerbahçe yarı sahasında etkili futbol oynamaya başladı ve tehlikeli pozisyonlar buldu. Allah"tan kalede formda Volkan vardı da rakibin iki tehlikeli şutunu kurtardı.

Fenerbahçe"de ilk yarı sakatlıktan yeni kurtulan Gökhan Gönül, Hasan Ali, Mehmet Topal, Cristian ve Selçuk etkili futbol sergileyemediler. Mehmet Topal ve Gökhan Gönül"ün sakatlıklarının geçmediği her halinden belliydi.

İleri uçta Sow zaman zaman etkili olsa da takım derinleme oynamayınca bir pozisyon hariç etkili olamadı. Caner çalışkan oyunuyla göze batarken, Kuyt ise henüz formunu yakalayamamış görüntüsünü verdi. Ancak tecrübesi ve iyi niyetli gayreti gözlerden kaçmadı.

Fenerbahçe ilk 45 dakikada sahayı enlemesine ve boylamasına iyi kullanamayınca rakibine fazla gol pozisyonu verdi. İkinci yarı oyuna daha temkinli başlayan Fenerbahçe"de yine yan pas ve geri pas hastalığı kendini gösterdi. Nemi yüksek bir havada yorulmaya başlayan futbolcular rakibe yine gol pozisyonu verdi. Ancak kalede kaptan Volkan vardı da rakibe gol şansları vermedi. 61. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında, kendisine uzun top atılan Kuyt, yüzde 100 pozisyon yakalamasına rağmen golü atamadı. 67. dakikada teknik direktör Aykut Kocaman çok çalışan Caner"in yerine yorulduğu için Krasic"i aldı. 72. Dakikada ise uzun topla oynayan Fenerbahçe hücumda kazandığı kornerden Cristian"ın güzel ortasına şahane kafa vuran Egemen sayesinde 1-0 öne geçti. 76. Dakikada bu kez soldan atılan kornere kafa vuran Egemen"in vuruşu üstten az farkla auta çıktı ve Fenerbahçe böylece ikinci golden oldu. Ancak Fenerbahçe deplasmanda 1 puan alma düşüncesiyle 3 puan alıp, grubunda hem liderliğe yükseldi, hem de ikinci tur için büyük avantaj yakaladı. Bizlere bayram hediyesi verdi. Ama kaleci Volkan"ın oynadığı futbol ve kurtarışları en büyük hediye olarak tarihe geçti.

11 yıl önce
Bayram hediyesi
Bu Haçlı-Siyonist antetli skandal, daha çoook konuşulur!
Mesele Hakan Fidan değil, Türkiye
Haftanın ekonomik özeti ve beklentiler
Mülâhaza etmek
Siyasetçileri bürokratlara kurban etmek