|
Bayram üzdü

Galatasaray hariç sıralamada üstteki rakiplerin puan kaybettiği haftada kazanması halinde 2. sıraya yerleşecek F.Bahçe, elindeki fırsatı tepti. Saracoğlu Stadı"nı dolduran hanım ve çocuk taraftarların büyük desteğini arkasına alan sarı-lacivertliler, bu imkana rağmen sonuca gidemedi.

F.Bahçeli futbolcular, ilk 30 dakikada yine müzbin hastalığı olan yan ve geri paslı futbolu sergileyince bu süre zarfında hiçbir atak gerçekleştiremedi. Yobo, Egemen, Mehmet Topal"ın sakatlıkları dolayısıyla sahada yer almayışı Fenerbahçe defansını yol geçen hanına çevirdi.

Fenerbahçe, saha avantajına rağmen yedekleriyle bile olsa galip gelemiyorsa bu takımda yanlışlar olduğu apaçık ortada.

F.Bahçe"nin lk kornerini 35. dakikada bulması bir şeylerin yanlış gittiğinin en büyük kanıtı.

Bu tablo şampiyonluğa oynayan bir takıma hiç mi hiç yakışmadı.

Her zaman üzerine bastığımız gibi defansın göbeğinde oynayan futbolcuların derinlemesine oynanan toplarda kademe anlayışında bariz hataları, orta sahada oynayan Selçuk"un ciddiyetsizliği rakibin ekmeğine adeta yağ sürdü. Selçuk, yan ve geri pas yaparak kaptırdığı toplarla Antalyaspor"un hücumlarını kolaylaştırdı.

Allah"tan rakip bunları iyi kullanamadı da tarihi farktan dönüldü. Bu tip hatalar sürekli tekrarlanınca Diarra da affetmeyerek ilk yarı sonunda Antalyaspor"u iki farklı üstünlüğe taşıdı.

Fenerbahçeli futbolculara seslenmek istiyorum. Bu taraftara sahip bir kulübün futbolcusuna bu tip oyun asla ve asla yakışmadı. Eger arzulu futbol oynamazsanız bu taraftara layık olamazsınız. Fenerbahçe"de oynamayan futbolcu, hiçbir takımda futbol oynayamaz.

İkinci yarı biraz daha hareketli oyuna başlayan F.Bahçe"de geri dörtlü biraz oyuna çıkınca sahada hakimlik kurmaya başladı ve Sow"un inatçı tutumuyla golü buldu. Oyun 2-1 olunca Fenerbahçe beraberliği yakalamak için defans emniyetini bırakıp hücuma çıkınca 3. golü yedi ve sahasındaki yenilmezlik rekorunu da tarihe gömdü.

Takımın çok maç oynaması, futbolcuların sakatlığının artmasına neden oldu ki teknik direktörün ve kondisyonerin bu durumu çok iyi ele alması gerek. Çünkü daha sezonun 3"te 1"i bitmedi bile.

11 yıl önce
Bayram üzdü
Kara dinlilerle milletin savaşı
Olmak ya da rezil olmak…
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar