|
Enteresan derbi

F.Bahçe-Beşiktaş rekabeti 53 yıldır yapılan maçların en ilgi çekici derbisi olarak Türk futbol tarihine adını yazdıracaktır. Bir tarafta F.Bahçe… Yaklaşık 18 aydır süren ve bir türlü unutulmayan şike olayları, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin devam eden hukuk süreçleri. Bunlar yetmiyor gibi bazı dahili F.Bahçe asalaklarının ortaya sürdüğü Aykut Kocaman-Alex dedikodularıyla cefakar F.Bahçe taraftarları arasındaki ikilem çıkarma gayretleri.

Diğer taraftan Beşiktaş… Onlarda da Quaresma-Samet Aybaba problemleri. Aynı senaryolar ile Sametçi-Quaresma sempatizanları takım içindeki ikilemleri sonunda Beşiktaş"ın ve Fenerbahçe"nin puan cetvelindeki başarısız görünüşü.

İşte böyle bir atmosferde sahaya çıkacak Aykut hoca ile Samet hocaya, diğer taraftan sahada yer alacak futbolcuları seslenmek istiyorum.

Aman çocuklar sporun barış kardeşlik, birlik beraberlik olduğunu aklınızdan çıkarmadan bu akşamki maça çıkın. Mücadeleci centilmence bir görüntüyü örnek olarak futbol kamuoyuna gösterin. Hangi takım galibiyeti hak edecek futbolu ortaya koyarsa o takımın galip gelmesini tememni ederken yaklaşık bir asırlık rekabetteki kardeşlik duygularını sahaya yansıtın. Yansıtın ki davranışlarınız herkese ders versin. Ne Fenerbahçe, ne de Beşiktaş ilk defa galip veya mağlup olmayacak. İki ezeli rakip dünya var oldukça birbirleriyle rekabete edecektir. Bu rekabetin bitmeyeceğini, futbol aleminin daima birlik ve beraberlik içinde var olacağını ders olarak herkese gösterin. Başarılar.

Alex"e uyarılar

Sevgili Alex… 8 yıldır Fenerbahçe formasıyla takımına verdiğin hizmetler Fenerbahçe tarihine adını yazdırmıştır. Tarihe yazılanları silmeye asla hiç kimsenin gücü yetmemiş ve yetmeyecektir. Oynadığın futbol, attığın goller, yaptığın asistler daima Fenerbahçeli taraftarların hafızalarında yer alacaktır. Saha içinde ve dışında gösterdiğin davranışların, ailen ile örnek bir sporcu ailesinin nasıl olduğunu bizler asla unutmayacağız. Bundan hiç şüphen olmasın. Ama Haziran 2012 tarihinden itibaren etrafına dadanan asalaklar seni yanlış taraflara yönlendirdi. Bunun sonunda da istenmeyen bir sürü olaylara şahit olduk. Sonunda kendi isteğinle Fenerbahçe yönetiminle yolunun ayırdın. Bugüne kadar Fenerbahçe"den hak ettiğini tam alan yegane futbolcu olarak tarihte yer alacaksın. Etrafındaki asalakları görsel ve yazılı medyada görüyor ve takip ediyoruz. Bir an evvel sana yakışanı yap, onlardan kurtul. Bu akşam oynanacak maçta bayan ve çocukları yanlış hareketlere zorlayacak bu asalakları ikaz et. Sen çok büyük futbolcusun, iyi hizmetler yaptın. Ama şunu unutma, Fenerbahçe de sana maddi ve manevi çok şeyler verdi. İnancının yüksek olduğunu biliyor, efendiliğini takdir ediyoruz. Lütfen ayrılırken kardeşliği, arkadaşlığı birbirinden koparma.

12 yıl önce
Enteresan derbi
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit
İstanbul’da bir Yemenli âlim: Abdülmecid el-Zindanî