|
F.Bahçe yenilgiden kurtuldu

Ezeli rakip Fenerbahçe ve Trabzonspor dün akşam Şükrü Saraçoğlu Stadı"nda 35 bin bayan ve çocuk seyirci karşısında oyuna dengeli başladılar. Her iki takımın da saha markajına önem vermeleri oyunda pas yüzdesinin artmasına neden oldu. İlk 45 dakikada oyuna daha hakim olan taraf Fenerbahçe olmasına rağmen ilk tehlike atağı Trabzonspor buldu. Sapara"nın 20 metreden attığı şut Fenerbahçe kalecisi Volkan"ın elinden sekerek direkten döndü. Fenerbahçe buna Alex"in şutunun Trabzonspor kalesi direğinden döndürerek cevap verdi. Bu pozisyonun dışında Sow"un ve Mehmet Topuz"un pozisyonlarında sarı-lacivertliler, Trabzonspor kalesinde tehlikeler buldu ama golü bir türlü bulamadı.

Fenerbahçe ilk 45 dakika boyunca Gökhan Gönül"ün oyun disiplininden uzak hücuma katılması sağ koridorda büyük boşluklara neden oldu. Bu boşluklar Trabzonspor"a hücum imkanı verdi. Allah"tan Olcan hem ilk yarıda, hem de ikinci yarıda Gökhan Gönül"ün bıraktığı boşluktan golü bulamadı da Fenerbahçe mağlubiyetten kurtuldu. Aynı Olcan"ın 83. Dakikada yine aynı boşluktan istifade edip yakaladığı pozisyonda gol atma becerisini gösterememesi Fenerbahçe"nin şansı oldu.

Geri dörtlüğünün göbeğinde Yobo ve Bekir bu maçta olumluydu. Ama son dakikalarda oyun disiplininden kopunca Fenerbahçe kalesi tehlikeler atlattı. Orta saha göbeğinde oynayan Meireles ile Mehmet Topal olumlu futbol oynadı ama ileride Mehmet Topuz, Sow ve Stoch bal yapmayan arı gibiydi. Bu maçta da aynen Marsilya maçında gördüğümüz gibi Fenerbahçe son 10 dakikada kondisyonunda büyük düşüşler göstererek Trabzonspor"a gol fırsatları verdi. Allah"tan Trabzonspor futbolcuları bunlardan istifade edemedi de Fenerbahçe mağlubiyetten kurtuldu. Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi"nde oynanan maçlarda gördüğümüz tempolu oyunun Türkiye liglerinde maalesef göremediğimize bir kez daha tanık olduk. Fenerbahçe son 15 dakikada oynadığı kötü futbolla yine mağlup olmayarak kendi sahasında 46 maçlık yenilmezlik ünvanını korudu. Ama Fenerbahçe ilerisi için taraftarlarına hiçbir ışık vermedi.

12 yıl önce
F.Bahçe yenilgiden kurtuldu
Sağlık Bakanı Koca sağlık turizminin geleceğinden çok umutlu
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü