|
Ne kâr ne zarar

Lider Galatasaray iki puan vermiş, arkasındaki Orduspor, Elazığspor"a iki puan kaptırmış, Fenerbahçe Bursaspor maçını kazanırsa liderle aynı puana erişecek. Ancak bunu bu kadroyla yapmanın hiç de kolay olmayacağının sinyalleri daha ilk 15 dakikada verildi. Takımın hastalığı olan yan pas ve geri pas alışkanlığı ilk 20 dakikada kendisini fazlasıyla gösterdi ve Bursaspor öne geçti. 10. dakikaya kadar Fenerbahçe rakip kaleye gidemedi ve şut bile atamadı. 9. dakikada Selçuk"un gönderdiği uzun pasta Kuyt"ın vuruşu ile Fenerbahçe ilk hücumunu gerçekleştirdi. Bunun karşılığında Bursaspor bir atak yaptı. Gol atacak kimse yokken sakatlığından dolayı 4 ay takımda yer almayan ve sakat olan sağbeklerin yerine görev yapan Serdar Kesimal"ın kendi kalesine attığı golle Fenerbahçe mağlup duruma düştü. Bu golden sonra Fenerbahçe biraz olsun yan pas hastalığını bırakınca çok güzel bir gol buldu. Krasiç kornerde topu ön direğe doğru güzel ortalarken Bursalı İbrahim"den sıyrılan Sow güzel bir vuruşla Fenerbahçe"yi beraberliğe kavuşturdu. Golden sonra Fenerbahçeli futbolcular uyandı. Uzun paslar yaparak Bursaspor"u hata yapmaya zorladı. Ve ilk yarının son 15 dakikasında oyunun hakimiyetini rakibinden alarak pozisyonlara girmeye başladı.

VOLKAN"IN PERFORMANSI...

İlk 45 dakikada ve oyun boyunca geri dörtlünün göbeğinde oynayan Bekir hatasız futbol sergiledi ve takımına çok faydalı oldu. Yanında oynayan Egemen ise gereksiz paslar yaparak "eski Egemen" görüntüsünden bir hayli uzaktı. Hasan Ali"nin milli maç yorgunluğu kendisini gösterdi. Uzun zaman oynamayan Serdar Kesimal da hem mevkisinin sıkıntısını çekti, hem de kendi kalesine şanssız bir gol atarak kötü bir görüntü verdi.

Orta sahanın göbeğinde oynayan Cristian ve Selçuk basit futbol sergileyince çok iyi randıman veriyorlar. Ancak incelmeye başlayınca da hatalara başlıyorlar. O zaman da geri paslar yaparak rakibe top kaptırıyorlar. Caner bu maçta Sow"a yakın oynadı. Ancak gereksiz toplar kaptırarak Fenerbahçe"nin hücumda etkili olmasına mani oldu. İkinci yarıya Krasiç"in yerine Stoch"u alarak oyuna başlayan Fenerbahçe ilk yarı başlarında yaptığı yan pas hatalarını tekrarlayınca oyun hakimiyetini Bursaspor"a kaptırdı. Allah"tan Bursaspor"un beceriksizliği ve kalede Volkan"ın güzel performansı vardı da gole geçit verilmedi.

Fenerbahçe, Bursaspor gibi zorlu bir deplasman oyununda bir puan alarak mağlup olmadı ama galip gelmesi gereken bir maçta da lideri yakalayamadı. Böylece Fenerbahçe adeta kendisine verilen ikramı geri çevirdi. Bu da haliyle teknik direktör Aykut Kocaman"ı sıkıntıya soktu. Kocaman, perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi"nde oynayacağı Limassol maçında sakat olan futbolcuların iyileşmesi halinde onlara yer verir ve inşallah bu maçta 3 puan alır.

11 yıl önce
Ne kâr ne zarar
Kara dinlilerle milletin savaşı
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?