|
Aydınus Beşiktaş"a zarar veriyor
K.KARABÜK-K.ERCİYESSPOR : ALİ PALABIYIK

Genç arkadaşımız açılış maçında fazla zorlanmadı. 71.dakikada Karabüksporlu Hakan"ın kendini aldatmasına sarı kart vermeli idi. Başarılı bir maç yönetti.

AKHİSAR BLD.-GAZİANTEP: SUAT ARSLANBOĞA

Suat maçı az hata ile tamamladı. Yardımcı hakem Erdinç Sezertam"ın ciddi 2 tane ofsayt hatası oldu. Diğer yardımcı hakem İlyas Emektar ise yeni yükseldiği bu klasmana ısınma turları yapıyor.

KONYA-G.BİRLİĞİ: BARIŞ ŞİMŞEK

Barış yüzünün akı ile bu müsabakadan ayrıldı. 65. dakikada

Gekas"ın penaltı beklediği poziyonda ve Selim Ay"a gösterdiği iki sarı ve sonrasındaki kırmızı kartta da hata yapmadı.

SİVASSPOR-KASIMPAŞA: HALİS ÖZKAHYA

FIFA Kokartlı hakem kardeşim maalesef yine idare-i maslahat yaparak bir maçı daha tamamladı. 70. dakikada Cicinho"nun Sancak"a top oyun harici iken salladığı tekme

sarı değil direkt kırmızı kart olma-

lıydı. Yardımcı hakem Cem Hanoğlu"nun 12. dakikadaki yanlış ofsayt bayrağı ile Kasımpaşa"nın golü güme gitmiş.

FENERBAHÇE-SB.ELAZIĞSPOR: YUNUS YILDIRIM

Haftanın en rahat maçıydı. Oyuncuların ve teknik heyetin hatta taraftarların bile zevk aldığı, birbirlerine saygıda kusur etmedikleri bir müsabaka seyrettik.

ESKİŞEHİR–MP ANTALYASPOR: METE KALKAVAN

Mete Kalkavan maalesef bu futbolu bilmiyor. 12. kural ile ilgili ciddi sıkıntıları var. İhraçlar atlanıyor, ih-

raç edilmesi gereken oyuncuyu 4. hakemin ikazı olmasa sarı kart ile geçiştirecekti. (Hürriyet"in ihracı )

ÇAYKUR RİZE-BURSASPOR: İLKER MERAL

Haftanın diğer bir rahat maçıydı. Tecrübeli kardeşimiz maçın fazlaca önüne geçmeyerek futbolcularda teknik heyette ve taraftarlarda olumlu bir izlenim bıraktı.

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY: FIRAT AYDINUS

Haftaya damgasını vuran maçta Fırat Aydınus neticeye tesir eden hatalar yaptı. Ama tribün olayları Fırat"ın kararları neticesinde oluşmadı. Bu işin altından çok farklı neticeler çıkacak.

Maça gelince; Fırat"ın daha ön-

ceki maçlarda olduğu gibi Beşiktaşlı"lığının takıma bir avantaj şekline dönüşmemesi için verdiği kararlar Beşiktaş"a zarar veriyor. MHK bu durumu bile bile hala Fırat"ı Beşiktaş maçlarına vermesinin altında ben art niyet arıyorum. 4. dakikada topun Escude"nin eline çarpması penaltı değildi. 8. dakikada Hakan"ın Gökhan"ın ayağına basması sarı olmalıydı. Faul bile çalmadı. G.Saray"ın 2. golü öncesi Burak

topu eliyle oynadı ancak bunu çalmadı. Melo"nun kırmızı kart ise maçtaki en doğru kararı oldu. Yardımcı hakem Serkan Ok da 34. dakikada ofsayt ile ilgili ciddi bir hatası oldu.

Burada MHK"ye değinmeden de geçmeyeceğim. Bir hakemi daha okkanın altına altınız. Kime ne zaman hangi maçı vereceğinizin daha programını bile yapamıyorsunuz. Ne olacak ki zaten sizi yöneten Federasyon Başkanı"nız neyi doğru düzgün yapmış ki siz yapasınız.

Sayın Zekeriya Alp"e de bir çift sözüm olacak; Göreve geldiğinizden beri aynı Fırat gibi siz de Beşiktaş camiasına zarar veriyorsunuz.

11 yıl önce
Aydınus Beşiktaş"a zarar veriyor
X’e kısıtlama an meselesi
Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek
Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti
Bir bu eksikti...
IBAN veren esnafın katli vacip mi?