|
Şampiyon mu? acabaa!

Böyle akustiği olan bir stat ve hiç susmayan bir taraftar desteği "ölüyü bile diriltir" herhalde.

Revivo, F.Bahçe''nin orta alanında ayaklarıyla düşünen, düşündüğünü de uygulayan bir adam. Ali Güneş''e attırdığı gol, böyle bir düşüncenin ürünüydü. F.Bahçe sağ kulvarında Mustafa Doğan ve Ali Güneş''ten ofansif oyunda olumlu sonuç alırken, savunmada oldukça riske girdi. Bu yüzden Hagi''nin ortalarında kalesinde tehlikeler yaşadı. Ancak Rüştü, kalesini bulan şutlarda başarılıydı.

Karambollerde de F.Bahçe savunması oldukça ağır kaldı. Buna karşılık orta saha ve savunması daha iyi olan G.Saray''ın yediği gol bir anlık kademe hatasından kaynaklandı. Bu da futbolun garip bir cilvesi işte.

Yazılarımda hakemleri prensip olarak pek eleştirmem. Ama Orhan Erdemir "Beni hiç birşey etkilemez" psikozu ile ters etkileşim altında kalarak ters düdükler çaldı ve kanımca kariyerine zarar verdi.

F.Bahçe''de Yusuf da savunmanın göbeğinde ters hareketleriyle rakibine serbest atışlar kazandırdı. Ama o Yusuf, ikinci yarının başlarında Rapaiç''in "dokun da gol olsun" gibi pasına yetişip dokundu ve skoru 2-0''a taşıdı.

F.Bahçe''nin bu 2 farklı skor üstünlüğü, hem ofansif futboluna prim tanıdı, hem de savunmasını riske attı. İşte G.Saray''ın karşılık verdiği gol de bu düşüncenin ürünüydü.

Şimdi F.Bahçe, G.Saray''ı puan olarak yakaladı ama bu da kendisine kalan maçları kazanma zorunluluğu getirdi.

Şimdi artık mizah olarak yorumlanan o bilgi yarışması sorusu geliyor aklımıza.

Şampiyon mu? acabaa!..

23 yıl önce
Şampiyon mu? acabaa!
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü
İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle