|
Garnitür maç

Türkiye Birinci Futbol Ligi''nde amaçlarına ulaşmış takımlardan biri de Beşiktaş. Lig ikinciliği garanti. Rakibi Bursaspor ise tehlikeli bölgeden biraz daha uzaklaşmanın gayretiyle direnmeye çalışıyor. Yani maçın lige katkısı iyi pişirilmiş bir yemeğin yanında garnitür görüntüsü veriyor.

Beşiktaş''taki sürpriz gelişme teknik direktör Hans Peter Briegel''in sezon sonunda takımı bırakacağıydı. Ancak Siyah-beyazlı futbolcuların olaydan etkilenmedikleri gerçeği oyuna net olarak yansıdı. Çünkü Beşiktaş''ın ilk onbeş dakika içinde Bursaspor yarı sahasına savunmasının da desteğini alarak gelmesi dört net gol pozisyonu üretti. Mehmet, Bayram, Nihat, Rahim kaleci ile karşı karşıya topu, hedefin hayli uzaklarına vurdular. Ayhan''ın da bir şutu direkten döndü. Birine, ikisine şans diyebilirsiniz. Ama bu sayı 5''i geçerse adını siz koyun. Ayıptır ayıp...

Bursaspor, gücü belli bir takım. Savunmasında büyük gedikler veren, hücum organizasyonlarında ancak orta yuvarlağa kadar taşıyabilen, daha maça çıkarken kendilerini yenik hisseden bir garip takım.

Özetle Beşiktaş, ayıplarını ilk yarı biterken Tayfur''un golüyle temizledi. Arkasının geleceği belliydi. İkinci yarının hemen başında Ayhan golleri ikiledi. Bursaspor tam umutsuzluğa düşerken Okan''la bir sayı buldu. Yeniden ümitlendi. Ancak Beşiktaş, Münch, Ayhan ve Murat''la farkı 4''e çıkararak Bursaspor''un tüm ümitlerini suya düşürdü.

24 yıl önce
Garnitür maç
Biz umutluyuz
Olmak ya da rezil olmak…
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi
i-Nesli anlaşılmadan siyaset de olmaz, eğitim de…
İç talebe ilişkin öncü göstergeler ilave parasal sıkılaştırmaya işaret ediyor!