|
Vah Kartal vah!

Beşiktaş, 16.30''da başlayan, yani hiç alışık olmadığı saatte oynamanın bedelini ağır ödedi ve ikincilik şansını Kocaelispor karşısında aldığı sonuçla biraz daha zora soktu.

Maçın ilk 15 dakikasını iki takım için de kayıp sayıyorum. Çünkü hem Kocaeli, hem de Beşiktaş''tan ne olgun bir atak, ne de çerçeveyi bulan tek şut çıkmadı.

İkinci 15 dakikada ise Körfez takımında orta alanda biraz Alex''in topla oynama isteği, biraz da eski takımına karşı hırs besleyen Serdar''ın gayreti tribünleri full dolduran taraftarlarını heyecanlandırdı.

Üçüncü 15 dakikayı da biraz Beşiktaş doldurdu. Bayram, Nihat ve Ahmet, oldukça istekli Ayhan, hareketli ama savruk Nouma ise tam dört kez ofsaytta yakalanan adamdı. Ancak savunmasından da destek gören forvette şut atmayı düşünen ayak yoktu. Ayrıca Ayhan''ın hakemle olumsuz diyaloğu muhtemel sarı veya kırmızı kartların sinyalleriydi. Ayhan''ın haklı olduğu taraflar vardı. Ama yine de bu kadar konuşmaması gerektiğini bilmeliydi.

İlk yarının genel yorumuna gelince, ne Kocelispor 10 maç üstüste yenilmezlik ünvanı kazanmış bir takım, ne de Beşiktaş, ligi ikinci sırada bitirip Avrupa kupalarına katılma isteği içinde göründü.

İkinci yarıya daha istekli başlayan ve organize ataklarla Beşiktaş kalesini bunaltan Kocaelispor, Serdar''la golü buldu. Alex ve Kaan Dobra''nın goldeki katkısı büyüktü. Beş dakika sonra da Beşiktaş''ın Ahmet''in ayağından kazandığı karambol gol skora eşitlik getirdi.

Daum''un bundan sonraki dakikalarda Karhan ve Mehmet''i, Ayhan ve Bayram''la değiştirerek takımını ateşlemek istemesi de sonuç vermeyince, Beşiktaş tek puanla yetinmek zorunda kaldı.

23 yıl önce
Vah Kartal vah!
İsmailağa buluşması
Nezahet, Zarafet ve Nezaket...
İmalat PMI, kredi kartı harcamaları ve Fed
Kim bu çılgın tüketiciler
Yıl 2030: Sokak köpekleri simülasyonu