|
Viyana'da endişelendiren görüntü

A Milliler, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde oynadığı ikinci hazırlık maçını da kaybetti. Macarlara karşı deplasmanda iyi bir oyun ortaya koyan ancak sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrılan ay-yıldızlılar, Avusturya karşısında ise darmadağın oldu. 6-1'lik ağır yenilgi, Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nu kırmızı-beyaza bürüyen gurbetçi vatandaşlarımıza ve ekran başında bizlere büyük hayal kırıklığı yaşattı.


Maç sonu eleştirilerin hedefinde Vincenzo Montella vardı. İtalyan teknik adam, Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız haricinde Macaristan maçındaki ilk 11'ini tamamen değiştirdi. Turnuvaya az bir zaman kalmasına rağmen takımın iskeletinin halen belirlenememiş olması endişeye neden oldu.


İstikrarlı bir futbol ve takım görüntüsünü sahaya yansıtamayan milli takımın golcü sorunu yaşandığı aşikâr. Enes Ünal, Kenan Yıldız ve Can Uzun iki hazırlık maçında da suskun kaırken, tek golümüzü penaltıdan Hakan Çalhanoğlu kaydetti. Ümit Milli Takım'a gönderilen ve burada da gollerine devam eden Semih Kılıçsoy'un A Takım'da ol(a)mayışı ise hala akıllarda soru işareti.


Şampiyona öncesi iki hazırlık maçımız kaldı; biri İtalya, diğeri Polonya ile. Umarım ay-yıldızlılar Avusturya maçındaki görüntüsünden çabuk uzaklaşır ve Montella'nın göreve geldiği günlerdeki gibi coşkulu oyununu EURO 2024'e taşıyabilir.

#A Milli Takım
#EURO 2024
#Avusturya
#Macarsitan
#Vincenzo Montella
1 شهر قبل
Viyana'da endişelendiren görüntü
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit
İstanbul’da bir Yemenli âlim: Abdülmecid el-Zindanî