|
Yalnızca tebessüm

Fenerbahçe''yi sezonun son maçında da izledik. Gerçi sezon boyunca taraftarının yüzünü güldürmedi ama, Denizlispor karşısındaki futbolları ile de oldukça beğeni kazandılar. Hani insanın sorusı geliyor: "Dah önceleri neredeydiniz?" diye...

Takımı yeni sezonda Mustafa Denizli-Oğuz Çetin ikilisine teslim edecek olan Fenerbahçe yönetimi sanırım en iyi transferini yaptı.

Çünkü, teknik direktör Mustafa Denizli''nin teknik direktör olarak bir ağırlığı var. Bir hocanın futbolcular üzerindeki etkisi çok önemli. Denizli''nin tecrübesi, Oğuz Çetin''in disiplini sanırım Fenerbahçe''de beklenen rüzgarları estirecek, vefakar Sarı-Lacivertli taraftarların da yüzünü gülürecektir.

Dünkü maçın tek önemi, ligin son maçı olması ve Mustafa Denizli''nin de, geleceğin takımını oluşturmak için bu maçı mercek altına alıyor olmasıdır.

Sanırım biraz da bundan olacak, futbolcular daha istekli ve tempolu oynadılar. Denizlispor karşısında üstün oynadılar, çok kaçırdılar ve taraftarlardan da bolca alkış aldılar.

Moldovan, Moshoeu, kaleci Oğuz ve forma şansı bulan gençler iyi bir performans sergiledi.

F.Bahçe için kötü bir sezon, kötü bir rüya artık gerilerde kaldı. Tüm yönetim, yeni teknik kadro ve camia artık ataca ğı adımlarda yeni sezonun hesaplarını yapmalı. Çünkü, Sarı-Lacivertli taraftar şampiyonluğa ve başarıya çok susadı.

24 yıl önce
Yalnızca tebessüm
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset