|
Bu gruptan çıkarız

Dünkü maçta İtalya''ya yenildik ama, ben şahsen çeyrek final için umutsuz değilim. Çünkü karşımızda ne de olsa bir Dünya Şampiyonu ve yıldızlar topluluğu bir takım var. Ve biz bu takıma karşı tarihimizde hiçbir galibiyet elde edemedik.

Ancak şimdi Türk futbolu çok büyük hamleler yaptı. Bunu Türkiye-İtalya maçında bir kez daha gözlemledik. Cesur oynadık, tempolu oynadık ve rakip kalede birçok kez de gol pozisyonu bulduk. Bu zorlu maçı İtalya kazandı ise, bunun tek sebebi tecrübedir. Kesinlikle futbol üstünlüğü değil.

Takım olarak çok iyiyiz. Ve futbolcuların kendilerine güveni tam. Rakipten korkma gibi bir duygumuz yok.

Bu çok önemli. Her biri verilen göreve sahada çok iyi uyguladılar. Yediğimiz ilk gole rağmen Ay-Yıldızlı ekibimiz çabuk toparlandı ve İtalya kalesinde beraberlik golü aradı; buldu da.

Hakemin ağır penaltı kararı ile bir kez daha yenik duruma düşen Milli Takımımız, maç sonuna kadar bastırdı ancak İtalyan ekibi düşüremedi. Oynadığımız futbol ortada. Şu ana kadar seyrettiğim maçların en tempolu ve zevklisi idi. Mustafa Denizli, gerçekten çocukları çok iyi motive etmiş. Her biri bir arslan parçası. Bu takım çeyrek finale çıkamazsa gerçekten yazık olur. Umuyorum, inanıyorum... Elimizden kaçırdığımız İtalya''nın ardından ikinci olarak yolumuza devam edeceğiz.

٪d سنوات قبل
Bu gruptan çıkarız
Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu’ndan Başkan Erdoğan’a enteresan seçim tüyosu?
Bir imkânı heba etmek
Bitlis’te Fuat Sezgin ve Bilim Tarihi Kampı izlenimleri
Efendimiz’in (sav) Zekatı-1
Milyonlar milyarlar havada uçuşuyor